• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Με διαφορετικό set-up αύριο!
Δυστυχώς είμαστε μακριά από τους περσινούς μας χρόνους!
Νέα 26/09/2014 - 23:01

Η πρώτη ημέρα στην πίστα της Aragon - για τον 14ο Γύρο του MotoGP - δεν κύλισε όπως ακριβώς θα περίμενε ο Jorge Lorenzo.

Αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας του, ο Ισπανός αποκάλυψε ότι αύριο θα δοκιμάσει ένα διαφορετικό set-up, σε μια προσπάθεια να κλείσει τη διαφορά από τις δυο Honda.

Εδώ να θυμίσουμε ότι οι συνθήκες στην πίστα της Aragon αυτό το Σ/Κ, είναι εντελώς διαφορετικές από τον Ιούνιο, όταν και το δίδυμο της Movistar Yamaha έκανε ιδιωτικές δοκιμές στην πίστα. Έτσι, δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τα δεδομένα που πήραν από το τεστ τότε.

«Χρησιμοποιούμε ένα διαφορετικό ελαστικό από τους υπόλοιπους. Ο Valentino έλεγε ότι δεν του αρέσει τόσο το σκληρό μπροστινό, αλλά για μένα ήταν καλύτερα τα πράγματα μ’ αυτό», σχολίασε ο Lorenzo.

«Αύριο θα κάνουμε περισσότερους γύρους, για να δούμε αν είναι σταθερό και αν θ’ αντέξει στον αγώνα. Δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο - είμαστε μακριά από την κορυφή - αλλά αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο είναι ότι είμαστε αρκετά πιο πίσω από τον ιδανικό μου χρόνο από πέρυσι».

«Έχουμε λοιπόν περιθώριο για να βελτιωθούμε. Νοιώθω εξαιρετικά τόσο πνευματικά, όσο και από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά η μοτοσυκλέτα πρέπει να βελτιωθεί κι άλλο. Αύριο θα δοκιμάσουμε ένα τελείως διαφορετικό στήσιμο», τόνισε.

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Δεν έκανα τον τέλειο γύρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Σήμερα το διασκέδασα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα