• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Δεν έκανα τον τέλειο γύρο!
Πρέπει να βελτιωθούμε στο ρυθμό μας
Νέα 26/09/2014 - 23:44

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το Γύρο της Aragon ο Andrea Dovizioso, ο οποίος φιγουράρει στην πρώτη θέση μετά το τέλος των ελεύθερων δοκιμών 1 και 2.

Το πρωί ο Ιταλός οδήγησε την GP14, ενώ το απόγευμα - όπως αναμενόταν - ξεκίνησε να δοκιμάζει την αναβαθμισμένη μοτοσυκλέτα, την έκδοση GP14.2! Μ’ αυτή και παρά το γεγονός ότι έκανε λάθη στο γρήγορο γύρο του, ο Dovi κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση.

Παρά το δυναμικό ξεκίνημα στην πίστα της Aragon, ο Dovizioso παραμένει προσγειωμένος και δεν παρασύρεται , υπογραμμίζοντας ότι έχουν πολλή δουλειά ακόμη για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

«Στο τέλος έκανα ένα πολύ καλό γύρο! Είμαι πολύ χαρούμενος με το χρόνο που έκανα και αυτό διότι δεν ήταν ο τέλειος γύρος αυτός. Πρέπει να δουλέψουμε όπως πολύ στο ρυθμό μας, διότι όπως συμβαίνει συχνά εδώ στην Aragon, το πίσω φθείρεται μετά από μερικούς γύρους», σχολίασε ο Dovizioso

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η GP14.2 (σ.σ. τη δοκίμασε το απόγευμα, ενώ το πρωί την είχε ο Iannone) είναι πιο στενή, αλλά και πιο άνετη κι έτσι πάει καλύτερα απ’ αυτή την άποψη. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε πάντως».

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto3 ΕΔ3: Super Guevara!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Με διαφορετικό set-up αύριο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα