• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Moto3 ΕΔ3: Super Guevara!
Έγραψε νέο απόλυτο χρόνο στην Aragon!
Νέα 27/09/2014 - 12:14

Ο Juanfran Guevara εντυπωσιάζει στην πίστα της Aragon, με τον Ισπανό οδηγό να ήταν σταθερά μέσα στις πρώτες θέσεις τη χτεσινή ημέρα. Ωστόσο σήμερα ανέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και κατάφερε λίγα λεπτά πριν το τέλος να σημειώσει νέο απόλυτο χρόνο στην Aragon!

Ο χρόνος του Guevara - 1:57.930 - διέλυσε το περσινό 1:58.571 που χάρισε την pole position στον Alex Rins πέρυσι και άφησε πολύ πίσω τον ανταγωνισμό σήμερα! Ο Rins πήρε τη δεύτερη θέση, αλλά με διαφορά 0.737 από τον συμπατριώτη του!

Στην τρίτη θέση ένας ακόμα Ισπανός, ο Alex Marquez, ο οποίος ήταν πέντε χιλιοστά πιο αργός από τον ομόσταυλό του. Πολύ κοντά στις δυο Honda η KTM του Jack Miller, ο οποίος μπορεί να υποχωρεί σε απόλυτους χρόνους, έχει όμως τον καλύτερο ρυθμό από τους αντιπάλους μπροστά του.

Την πεντάδα έκλεισε ο Danny Kent, μπροστά από τον Isaac Vinales και τον Miguel Oliveira που ήταν η καλύτερη Mahindra. Ο John McPhee θέση μέσα στη δεκάδα με χρόνο 44 χιλιοστά καλύτερο από τον ένατο Niklas Ajo ενώ ο Brad Binder έκλεισε τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Aragon ΕΔ3: Ασυγκράτητος ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Δεν έκανα τον τέλειο γύρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα