• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon ΕΔ3: Ασυγκράτητος ο Marquez!
Εντυπωσιακός σε ρυθμό και χρόνους, εκτός 10άδας ο Rossi!
Νέα 27/09/2014 - 12:43

Κανείς δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον Marc Marquez, καθώς ο Ισπανός επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική αίσθηση που έχει στην πίστα της Aragon!

Μπορεί χτες να μην είχε καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση στους χρόνους, ωστόσο σήμερα επανόρθωσε και χάρη στο 1:48.123 πέρασε μπροστά από τον Andrea Dovizioso, διατηρώντας παράλληλα τον καταιγιστικό του ρυθμό, που όμοιό του κανείς από τους αντιπάλους του δεν επέδειξε στην ισπανική πίστα!

Τα πολλά προβλήματα της Yamaha συνεχίστηκαν και σήμερα το πρωί, με μεγάλο χαμένο τον Valentino Rossi, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατήσει τη δέκατη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα των ΕΔ1-2-3. Οι λύσεις δεν ήρθαν και ο Ιταλός άσος, για πρώτη φορά φέτος αλλά και για πρώτη φορά από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε το καινούργιο σύστημα κατατακτηρίων, θα χρειαστεί να δώσει μάχη για μια θέση στις ΚΑΤ2. Όχι ότι ο Lorenzo τα πήγε καλύτερα. Η όγδοη θέση δεν είναι αντιπροσωπευτική ούτε για τον Ισπανό άσο, ο οποίος ήταν μόλις δυο δέκατα καλύτερος από τον ομόσταυλό του.

Αντίθετα πολλά χαμόγελα υπήρχαν στο γκαράζ της Tech3! Ο Pol Espargaro ήταν εντυπωσιακός και δικαίως ήταν η καλύτερη Yamaha, με χρόνο 1:48.377 που του έδωσε την τρίτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα! Ο Smith συνέχισε τις θετικές του εμφανίσεις από χτες και στα δεύτερα ελεύθερα πήρε την έκτη θέση.

Στις Ducati, ο Andrea Dovizioso ήταν ένας από τους τρεις που δεν κατάφεραν να βελτιώσουν το ρυθμό τους, αλλά χάρη στον πολύ καλό του χτεσινό χρόνο πήρε τη δεύτερη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα. Ο Iannone επίσης πολύ καλός, συνέχισε να δοκιμάζει (όπως και ο Dovi) την GP14.2 και πέτυχε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στις ΕΔ3, τρίτο στα συνδυασμένα.

Πολύ καλός και ο Cal Crutchlow, ο οποίος πήρε θέση μέσα στη δεκάδα, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις από τη δύσκολη πρώτη ημέρα στην Aragon, με τα προβλήματα τεχνικής φύσεως που τον ταλαιπώρησαν. Ο Dani Pedrosa ήταν έβδομος και πάνω από δυο δέκατα πίσω από το χρόνο της Honda του Stefan Bradl, που πήρε την 5η θέση!

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: Πρώτη φορά 1ος ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3 ΕΔ3: Super Guevara!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα