• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Sepang 2011
Ο τραυματισμός που παραλίγο να του στοιχίσει την καριέρα!
Νέα 13/10/2014 - 12:56

Η καριέρα του τέσσερεις φορές - πλέον - Παγκόσμιου Πρωταθλητή θα είχε τελειώσει προτού καν ξεκινήσει (!) μετά τον τραυματισμό που είχε στο μάτι του και που τον ανάγκασε να μείνει εκτός του Πρωταθλήματος στην πρώτη του σεζόν στη Moto2.

Επί πέντε μήνες, τόσο ο Marc Marquez όσο και η οικογένειά του, έζησαν στιγμές έντονης αγωνίας καθώς δεν ήταν καθόλου βέβαιο ότι ο νεαρός Ισπανός θα ήταν σε θέση να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά.

“Εκείνος ο τραυματισμός ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου, διότι οι πέντε εκείνοι μήνες μου φάνηκαν αιώνες», σχολίασε ο Marquez.

«Πήγαμε σε έξι ή εφτά διαφορετικούς γιατρούς για να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε το πρόβλημα. Αυτοί μας έλεγαν ότι μπορεί να πάνε καλά, αλλά μπορεί και όχι. Δεν μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι θα οδηγήσεις και πάλι μοτοσυκλέτα».

«Από την πλευρά μου ήμουν πάντα αισιόδοξος. Θυμάμαι ότι προσπάθησα μια ημέρα να οδηγήσω μια motocross μοτοσυκλέτα, αλλά με τη διπλή όραση ήταν αδύνατο (σ.σ. ο Marc είχε πρόβλημα διπλωπίας στο δεξί του μάτι, τα έβλεπε δηλ. διπλά)».

«Μετά την εγχείριση στο μάτι, η κατάστασή μου βελτιωνόταν σταθερά κι ευχαριστώ τον γιατρό που μου έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσω και πάλι και να ευχαριστιέμαι το χόμπι μου».

«Το μάθημα που πήρα ήταν ότι πρέπει να διασκεδάζεις το τώρα, διότι δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει το μέλλον για εσένα», πρόσθεσε.

Ο Marc Marquez τραυματίστηκε και άρχισε να έχει το πρόβλημα διπλωπίας, μετά την πτώση του στις ελεύθερες δοκιμές της Μαλαισίας.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Marc Marquez 2008-2014

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν μετανοιώνω για τίποτα στη ζωή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα