• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Υπερνικώντας τα εμπόδια!
Στις κατατακτήριες κάναμε ένα σημαντικό βήμα μπροστά
Νέα 18/10/2014 - 15:52

Το Σ/Κ δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Dani Pedrosa, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη για να πάρει τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της μεγάλης κατηγορίας.

Μετά τα προβλήματα πρόσφυσης της πρώτης ημέρας, έγινε γνωστό ότι ο Mike Leitner δεν επιθυμεί να συνεχίσει μαζί με τον Ισπανό άσο για δέκατη χρονιά. Στη συνέχεια έμεινε για πρώτη φορά εκτός δεκάδας στα συνδυασμένα αποτελέσματα των ΕΔ1-2-3!

Όμως ο αποφασισμένος Pedrosa έφερε τα πάνω κάτω και αφού πέρασε άνετα από τις ΚΑΤ1, πέτυχε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο στις ΚΑΤ2 και μόνο 0.267δ πίσω από τον poleman Marc Marquez!

«Ήταν δύσκολη ημέρα, διότι δεν πέρασα απευθείας στις ΚΑΤ2. Είχα πολλά προβλήματα το πρωί, τα οποία παρουσιάστηκαν και το απόγευμα. Ωστόσο στις κατατακτήριες κάναμε ένα σημαντικό βήμα μπροστά», σχολίασε ο Pedrosa.

«Δυστυχώς όμως, καθώς ήμουν στις ΚΑΤ1, έχασα ένα ελαστικό κι έτσι στο δεύτερο σκέλος είχα μόνο ένα για να φορέσω. Πάντως ο χρόνος μου ήταν καλός και θα μπορούσα να ήμουν και πιο ψηλά στη σχάρα εκκίνησης».

«Αύριο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον αγώνα και θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, επιδιώκοντας να κάνουμε τον κάθε γύρο όσο το δυνατόν πιο κοντά στον τέλειο», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Άλλαξα λίγο το στυλ μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα