• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Άλλαξα λίγο το στυλ μου!
Η δεύτερη αυτή θέση είναι εξαιρετική για την Ducati
Νέα 18/10/2014 - 18:04

O Cal Crutchlow πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές, με τον Βρετανό άσο να καταφέρνει - για πρώτη φορά με τα χρώματα της Ducati - να ξεκινά έναν αγώνα από την πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης!

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ο καλός του χρόνος ήρθε μετά από μια προσαρμογή στο στυλ του, πάνω στην GP14. «Δεν έχω αλλάξει τόσο πολύ. Είμαι καλύτερος σε πολλά σημεία στα φρένα. Πιστεύω όμως ότι το πιο σημαντικό είναι ότι έκανα μια αλλαγή στο οδηγικό μου στυλ».

«Η δεύτερη θέση είναι εξαιρετική για την Ducati. Νομίζω το αξίζαμε. Η απόφασή μας ήταν να βγούμε έξω και να πιέσουμε από την αρχή, ειδικά με το ψιλόβροχο κι έκανα καλό χρόνο. Μετά άλλαξα ελαστικό, βγήκα έξω κι έκανα τον καλύτερό μου χρόνο!»

Ο Βρετανός επανέλαβε σε δημοσιογράφους της χώρας του ότι δεν μετανοιώνει για την απόφασή του να φύγει από τους κόκκινους, μια απόφαση που πήρε γιατί ένοιωθε ότι ήταν η καλύτερη τη δεδομένη εκείνη στιγμή.

Όσο για τον αυριανό αγώνα; «Θα είναι δύσκολο να μείνουμε κοντά στους πρώτους. Η διάρκεια του ελαστικού με την Ducati είναι χειρότερη σε σχέση με τους άλλους κατασκευαστές κι έτσι το ζητούμενο είναι πόση ώρα θα είμαστε κοντά τους».

«Πρέπει να φύγουμε μαζί τους και να μείνουμε κοντά για όσο το δυνατόν περισσότερο. Μετά θα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση. Τα ελαστικά θα καταστραφούν αρκετά μετά τους δέκα πρώτους γύρους για όλους, αλλά για εμάς θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα».

Ο πολύ σοβαρός Cal Crutchlow στις επίσημες δηλώσεις του μετά το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών, έδωσε τη θέση του στον συνηθισμένο ευδιάθετο εαυτό του και δεν απέφυγε να αστειευτεί λέγοντας: «Συζητάμε ήδη με την Bridgestone να γίνει υποχρεωτική αλλαγή μοτοσυκλέτας, γιατί ξέρουμε ότι ο Marquez θα κάνει το λάθος και θα τερματίσουμε μια θέση πιο ψηλά!»

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Αγώνας: Grande Vale!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Υπερνικώντας τα εμπόδια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα