• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A. Espargaro: Είμαι πολύ τσαντισμένος!
Λάθος κι ένας βαθμός ποινής από την Επιτροπή στον Bradl
Νέα 20/10/2014 - 13:54

Ο Aleix Espargaro δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, όταν στα τελευταία στάδια του αγώνα ο Stefan Bradl έκανε το λάθος και χτύπησε τον Ισπανό συναθλητή του, κάνοντας λάθος στα φρένα.

Ο Γερμανός παραδέχτηκε το λάθος του, αλλά ο Aleix ήταν αρκετά εκνευρισμένος γνωρίζοντας καλά ότι έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στη μάχη για την έκτη θέση με τον αδερφό του.

«Ο αγώνας ήταν καλός, διότι αν και δεν έκανα καλή εκκίνηση κατάφερα να βελτιώσω το ρυθμό μου και προσπέρασα πολλούς αναβάτες - έξι ή εφτά - και ανέβηκα στην τέταρτη θέση», σχολίασε ο Aleix Espargaro. «Είχα δει ότι ο Lorenzo είχε πρόβλημα με το μπροστινό και πίστευα ότι μπορούσα να παλέψω μαζί του για το βάθρο. Έκανα όμως ένα λάθος, ο Pol με πέρασε και μετά με χτύπησε ο Stefan».

«Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, μετά το Γύρο στην Indy και είναι κρίμα διότι παλεύουμε για την έκτη θέση στη βαθμολογία. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα με μια OPEN μοτοσυκλέτα και τώρα έχουμε ένα κινητήρα λιγότερο. Είμαι πολύ τσαντισμένος, αλλά θα τα δώσω όλα στην Μαλαισία».

Από την πλευρά του, ο Stefan Bradl παραδέχτηκε αμέσως το λάθος που έκανε και αποδέχτηκε αδιαμαρτύρητα τον ένα βαθμό ποινής που δέχτηκε η αγωνιστική του «άδεια» από την Επιτροπή Αγώνα.

«Προσπάθησα να φρενάρω αργά για να περάσω έναν άλλον οδηγό, αλλά δυστυχώς έχασα τη γραμμή για λίγο κι έπεσα πάνω στον Aleix. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό. Η Επιτροπή μου έδωσε έναν βαθμό ποινής κάτι που είναι απολύτως κατανοητό», τόνισε ο Bradl.

Πιο αργά, ο Γερμανός έστειλε μήνυμα στο κινητό του Aleix για να του ζητήσει συγγνώμη.

«Ήμουν πάρα πολύ νευριασμένος, αλλά μου έστειλε μήνυμα και απολογήθηκε διότι κατάλαβε ότι ήταν λάθος του. Απάντησα ότι αυτά έχουν οι αγώνες και ότι θα μιλήσουμε από κοντά στην Μαλαισία. Πάντως δεν αλλάζει τίποτα. Δεν πήρα βαθμούς εδώ και παλεύω με τον αδερφό μου για την 6η θέση. Είναι δύσκολα τα πράγματα».

«Η μοτοσυκλέτα δούλεψε καλά, διότι σ’ αυτή την πίστα η ιπποδύναμη περνάει σε δεύτερη μοίρα και σχεδόν ποτέ δεν σταματάς τη μοτοσυκλέτα! Δεν ένοιωθα ότι έχανα σε δύναμη, αλλά ξέρω ότι θα υποφέρουμε πολύ στην Μαλαισία με τις δυο μεγάλες ευθείες», πρόσθεσε ο Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

P.Espargaro: Ρίσκαρα με το ασύμμετρο μπροστά!

« Προηγούμενο άρθρο

Η κακή εκκίνηση στοίχισε στον Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα