• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.Espargaro: Ρίσκαρα με το ασύμμετρο μπροστά!
Έπεσα, αλλά δεν έκανα τίποτα διαφορετικό από τον προηγούμενο γύρο
Νέα 20/10/2014 - 16:02

Ο Pol Espargaro είχε μια πανομοιότυπη πτώση με όλους τους συναθλητές του, οι οποίοι - όπως και ο αναβάτης της Tech3 - επέλεξαν να αγωνιστούν στον αγώνα της Κυριακής με το ασύμμετρο (σκληρό) μπροστινό ελαστικό.

Ο μικρότερος των αδερφών Espargaro ήταν ο μόνος από τους οδηγούς της Yamaha που επέλεξε να πάρει το ρίσκο του ασύμμετρου μπροστά, αντί για το έξτρα μαλακό που φόρεσαν τόσο ο Valentino Rossi, όσο και οι Lorenzo και Smith.

Ο τελευταίος μάλιστα κατάφερε να πάρει το πρώτο του βάθρο στην κατηγορία, την ώρα που ο Espargaro έπεφτε και δήλωνε ότι δεν έκανε κάτι το διαφορετικό, σε σύγκριση με τα προηγούμενα περάσματά του από εκείνο το σημείο.

«Ελέγξαμε την τηλεμετρία και είδαμε ότι φρέναρα στο ίδιο σημείο, με την ίδια ταχύτητα, όλα τα ίδια με τον προηγούμενο γύρο», εξήγησε ο Pol Espargaro όσον αφορά στην πτώση του.

«Ήμουν ο μόνος από την Yamaha που επέλεξα αυτό το ελαστικό. Ήταν μια επιλογή που είχε ρίσκο, αλλά όταν δοκίμασα την άλλη επιλογή ήταν αδύνατο να τη χρησιμοποιήσω. Πήρα το ρίσκο και ήμουν γρήγορος, αλλά μετά άρχιζε να κρυώνει, η θερμοκρασία κατέβαινε και ο αέρας ήταν κρύος. Έτσι έπεσα», σχολίασε.

Επόμενο άρθρο »

Η 2η νίκη του Rossi σε φωτογραφίες!

« Προηγούμενο άρθρο

A. Espargaro: Είμαι πολύ τσαντισμένος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα