• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Λυπάμαι...
Πίεσα το φρένο, αλλά στο κιβώτιο δεν μπήκε η πρώτη!
Νέα 21/10/2014 - 17:11

Ο Andrea Iannone διανύει μια αρκετά καλή σεζόν στην Pramac Ducati φέτος, κάτι που του έδωσε το εισιτήριο για την εργοστασιακή ομάδα των κόκκινων το 2015, ωστόσο στο Phillip Island τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα ήθελε ο Ιταλός.

Ο αναβάτης της GP14.2 χτύπησε στο πίσω μέρος τη μοτοσυκλέτα του Dani Pedrosa - κάτι που κατέστρεψε τον αγώνα και για τους δυο - ισχυριζόμενος ότι έχασε μια σχέση στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το περιστατικό θα το διερευνήσει η Επιτροπή Αγώνων, αλλά στη Μαλαισία πια, μιας και δεν υπήρχε χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο την Κυριακή μετά τον αγώνα, με τον Iannone να δέχεται τις περιποιήσεις των γιατρών μετά την πτώση του.

«Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας για μένα. Ξεκίνησα καλά, αλλά ο Cal ήταν αργός και τον ακούμπησα λίγο στη δεύτερη στροφή κι έπεσα στην 11η θέση. Μετά από 2-3 γύρους όμως πήγαινα πιο γρήγορα», σχολίασε.

«Πίεσα λίγο παραπάνω για να προλάβω το μπροστινό γκρουπ, αλλά όταν ακούμπησα τα φρένα στην 4, πέρασα τον Stefan αλλά στο κιβώτιο δεν μπήκε η πρώτη κι έτσι ακούμπησα τον Dani».

«Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος μ’ αυτό, αλλά έτσι έχουν οι αγώνες. Έτσι έχει η κατάσταση και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Λυπάμαι που δεν τερμάτισα και λυπάμαι που χάλασα τον αγώνα του Pedrosa».

Επόμενο άρθρο »

Ανασύνταξη στη Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Χαρούμενοι στη Yamaha με τον Smith!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα