• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανασύνταξη στη Honda!
Μετά τη διπλή εγκατάλειψη στην Αυστραλία
Νέα 22/10/2014 - 10:36

Οι αναβάτες της Honda - όπως και όλοι οι οδηγοί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος - δεν είχαν και πολλές ημέρες ξεκούρασης, καθώς πλέον βρίσκονται στη Μαλαισία, για τον τρίτο και τελευταίο συνεχόμενο Γύρο του Οκτωβρίου.

Ο Marc Marquez είχε μια πτώση στον προηγούμενο αγώνα της Αυστραλίας κι εγκατέλειψε για πρώτη φορά φέτος, ενώ ο Dani Pedrosa στάθηκε άτυχος καθώς τον εμβόλισε από πίσω ο Iannone και καταστρέφοντάς του τον πίσω τροχό, αναγκάστηκε και αυτός (για πρώτη φορά) να εγκαταλείψει.

«Κρίμα για ό,τι έγινε στην Αυστραλία, αλλά όπως και να ‘χει δοκίμαζα μια νέα τακτική και είμαι τυχερός που μπορώ να το κάνω αυτό, μιας και το Πρωτάθλημα έχει κριθεί», σχολίασε ο Marquez ο οποίος πίεσε από την αρχή για να κερδίσει τον αγώνα «α λα Doohan», μόνο και μόνο για να πέσει στη συνέχεια.

«Η Sepang μ’ αρέσει και η Honda τα πήγε καλά εκεί πέρυσι, με τον Dani πρώτο κι εμένα δεύτερο. Εκεί, το πιο σημαντικό είναι να βρεις το σωστό στήσιμο - ειδικά στα φρένα - κι έτσι θα δουλέψουμε σκληρά την Παρασκευή και το Σάββατο για να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα».

O Marquez είχε καταφέρει να σημειώσει νέο ανεπίσημο ταχύτερο γύρο στην πίστα της Sepang στις πρώτες δοκιμές του Φεβρουαρίου (1:59.533), αλλά δεν κατάφερε να πάρει μέρος στις δεύτερες λόγω του σπασμένου του ποδιού από πτώση σε προπόνηση.

Από την άλλη, ο Dani Pedrosa «πλήρωσε» ένα λάθος του Andrea Iannone και πλέον υπολείπεται 25 βαθμούς από τον Rossi και 17 από τον Lorenzo.

«Είμαι χαρούμενος που αφήνουμε πίσω μας το Phillip Island και τώρα η προσοχή μας στρέφεται στη Μαλαισία. Πρόκειται για μια πίστα που τη γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά και - λόγω του καιρού - θα είναι απαιτητική πολύ σε φυσική κατάσταση», υπογράμμισε ο Pedrosa.

«Η δομή της έχει σχεδόν τα πάντα! Γρήγορες και κλειστές στροφές, δυνατά φρένα και μεγάλες ευθείες. Ας ελπίσουμε ότι θα βρούμε το κατάλληλο set-up, ώστε να παλέψουμε στον αγώνα για να ανακάμψουμε στη μάχη για τη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος».

Επόμενο άρθρο »

Σίγουρος για τον εαυτό του ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Λυπάμαι...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα