• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Η συνέντευξη τύπου
Οι πρωταγωνιστές μίλησαν μπροστά στις κάμερες
Νέα 23/10/2014 - 16:45

Αυτό το Σ/Κ - το τελευταίο από τα τρία συνεχόμενα που μας ξενύχτησαν! - ο Marc Marquez θα έχει την ευκαιρία να πετύχει τη 12η φετινή του νίκη, ισοφαρίζοντας το σχετικό ρεκόρ του Mick Doohanαπό το 1997 και αφήνοντας πίσω του την πτώση και την εγκατάλειψη του προηγούμενου Γύρου.

«Ήρθε η ώρα να προσπαθήσουμε να είμαστε και πάλι στην κορυφή, καθώς δεν έχω κερδίσει από το Silverstone. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη την Κυριακή, αν γίνει ο αγώνας στο στεγνό. Αν βρέχει θα δούμε. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα, διότι όλοι έχουν εκτεταμένη εμπειρία εδώ», σχολίασε.

«Στην Αυστραλία προσπάθησα να κάνω ένα διαφορετικό αγώνα, να είμαι δυνατός από την αρχή και να φτιάξω μια διαφορά. Σκέφτηκα ότι μιας και δεν είχα άγχος, θα μπορούσα να αλλάξω τρόπο, αλλά δεν μου βγήκε την Κυριακή. Περιμένω εδώ δυνατούς τους Jorge, Valentino και τον Dani», πρόσθεσε ο Marquez.

Φρέσκος από τη μεγάλη του νίκη στο Phillip Island, ο Valentino Rossi τόνισε: «Ήταν μια καλή σεζόν για μένα, από την αρχή της, και στους τέσσερεις τελευταίους αγώνες η Yamaha έχει κερδίσει και η διαφορά μας με τις Honda έχει μικρύνει. Τώρα μπορούμε να παλέψουμε πιο σκληρά! Η Sepang είναι από τις αγαπημένες μου πίστες, αλλά και ο πιο δύσκολος αγώνας για τους οδηγούς εξαιτίας της ζέστης. Σωματικά είσαι στο όριο και πρέπει να είσαι σε φόρμα και να διατηρείς την αυτοσυγκέντρωσή σου».

Ευδιάθετος ήταν και ο Bradley Smith μετά το παρθενικό του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία πριν μια εβδομάδα στην Αυστραλία! «Ήταν μια εξαιρετική εβδομάδα για εμένα! Έφερε εις πέρας - επιτέλους - ένα όνειρο κι ένα στόχο που είχα στο MotoGP. Τώρα όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό το Σ/Κ στη Μαλαισία. Μ’ αρέσει η πίστα και πήρα ένα καλό αποτέλεσμα εδώ πέρυσι. Είμαι κοντά στην 6η θέση της βαθμολογίας και θα συνεχίσω να πιέζω. Είναι ένας ρεαλιστικός στόχος».

Ο Crutchlow από την πλευρά του, θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν με τους κόκκινους. «Πιστεύω ότι έχουμε αντιστρέψει την κατάσταση, αλλά στους δυο τελευταίους αγώνες δεν έχουμε τερματίσει. Πρέπει να τερματίζουμε. Αυτά έχουν οι αγώνες, αυτά έχει η ζωή. Ελπίζω να ξεκινήσουμε δυνατά στη Sepang. Δεν τα είχαμε πάει άσχημα στα τεστ εκεί, στην αρχή της σεζόν».

Ο Tito Rabat έχει μια δεύτερη ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο και δηλώνει απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο του. «Θα ρίξω το βάρος στον αγώνα και δεν θα σκέφτομαι το Πρωτάθλημα. Πρέπει να κάνουμε καλές ελεύθερες δοκιμές και μετά στον αγώνα, να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Πέρυσι εδώ έγινε απίστευτος αγώνας κι έκανα καλή δουλειά. Ξέρω την πίστα, έχουμε το στήσιμο από την περασμένη χρονιά, οπότε θα δούμε τι θα γίνει!»

Ακόμα ένας εν δυνάμει Παγκόσμιος Πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του, είναι και ο Alex Marquez που έδωσε το παρόν στη συνέντευξη τύπου.

«Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στα ελεύθερα και στις κατατακτήριες για να κάνουμε καλό αγώνα. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι όπως σε κάθε αγώνα. Στόχος μου είναι να κερδίσω τον αγώνα την Κυριακή! Ίσως να δώσουμε ακόμα μια τρομερή μάχη, όπως στην Αυστραλία! Πάντα έτσι είναι στη Moto3! Μπορείς να κερδίσεις τον αγώνα, ή για πολύ λίγο να είσαι πέμπτος! Θέλω να διασκεδάσω τους δυο τελευταίους μου αγώνες στην κατηγορία και να είμαι ανταγωνιστικός», τόνισε.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto3 ΕΔ1: Ξεκίνησε δυνατά ο Miller!

« Προηγούμενο άρθρο

Αποφάσισε για το νέο του αρχιμηχανικό ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα