• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ευχάριστη έκπληξη!
Ήταν εντυπωσιακός γύρος, αλλά δεν το περιμέναμε!
Νέα 25/10/2014 - 17:40

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για τον Marquez ο νέος απόλυτος χρόνος που πέτυχε στις σημερινές κατατακτήριες της Sepang, χάρη στον οποίο εξασφάλισε την 13η φετινή του pole position.

Ο Ισπανός μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι αυτός ο οποίος έχει τις περισσότερες pole positions σε μια σεζόν (13), ενώ με τη σημερινή έφτασε συνολικά τις 50 της καριέρας του!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα την pole, διότι η θερμοκρασία στην πίστα ήταν υψηλή και ήταν δύσκολο να κάνεις ένα τόσο καλό γύρο. Το απόγευμα, μετά την πτώση, όλα ήταν καλύτερα. Κάναμε ένα γρήγορο γύρο εγώ κι ο Dani και ήταν εντυπωσιακό, αλλά ήταν κάτι που δεν περιμέναμε!»

«Ο Dani είναι πολύ γρήγορος εδώ, το έχουμε δει αυτό, αλλά κι εγώ νοιώθω φέτος λίγο πιο άνετα σε σχέση με πέρυσι. Με τις κατάλληλες συνθήκες, πιστεύω ότι θα παλέψουμε μαζί του για τη νίκη», πρόσθεσε ο Lorenzo.

«Ίσως στο δεύτερο μισό του αγώνα να είναι καλύτερος και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να κοιτάξουμε και για τον Lorenzo, διότι θα είναι εκεί, ειδικά από την αρχή».

«Είμαι χαρούμενος που έσπασα το ρεκόρ. Ίσως η pole να μην είναι τόσο σημαντικές, διότι δεν σου δίνουν βαθμούς, αλλά τις παίρνεις διότι είσαι ο πιο γρήγορος σε έναν γύρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι έτσι θα συμβεί και στον αγώνα κι έτσι το πιο σημαντικό είναι το τι θα συμβεί αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν είμαι ανταγωνιστικός.

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2: Η pole στον κυρίαρχο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα