• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν είμαι ανταγωνιστικός.
Δουλεύουμε πολύ, αλλά δυστυχώς υποφέρουμε!
Νέα 25/10/2014 - 17:52

Ο Valentino Rossi δυσκολεύεται από την πρώτη ημέρα στην πίστα της Μαλαισίας και παρά τη μικρή του πρόοδο σήμερα, ο Ιταλός σούπερ σταρ παραδέχεται ότι δύσκολα θα διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο αύριο.

«Είναι δύσκολο Σ/Κ για εμένα, διότι δεν μπορούμε να βρούμε το κατάλληλο set-up για τη μοτοσυκλέτα. Δουλεύουμε πολύ, αλλά δυστυχώς υποφέρουμε! Ευτυχώς σήμερα νοιώθω καλύτερα, αλλά δεν είναι αρκετό».

«Οι ρυθμίσεις μου δεν είναι καλές, δεν οδηγώ όπως θέλω και δεν είμαι ανταγωνιστικός», σχολίασε ο Vale που είχε και μια πτώση στις ΕΔ4.

«Οι Honda είναι πιο γρήγορες και με καλύτερο ρυθμό αλλά και ο Jorge είναι πιο γρήγορος από εμένα. Αύριο το πρωί πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά».

«Δεν είναι τόσο άσχημο το να ξεκινάς από τη δεύτερη σειρά. Για να παραμείνω όμως κοντά στους πρώτους, θα πρέπει να περάσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον Dovi και τον Bradl».

«Έπρεπε να δοκιμάσουμε το σκληρό μπροστά, αλλά δυστυχώς είχα chatter κι έπεσα. Αύριο θα πρέπει να αποφασίσουμε αν θα αγωνιστούμε με αυτό, ή με το μεσαίο που έχει καλύτερη πρόσφυση, αλλά πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός και να πιέζεις παραπάνω», πρόσθεσε ο Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Πλησιάζουμε τις Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ευχάριστη έκπληξη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα