• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Πλησιάζουμε τις Honda!
Σε μια από τις χειρότερες πίστες της Yamaha!
Νέα 25/10/2014 - 18:04

Ο Jorge Lorenzo άφησε να εννοηθεί ότι η τρίτη θέση ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να πάρει από την πίστα της Sepang, μια πίστα που τη χαρακτήρισε ως μια από τις χειρότερες για τη Yamaha!

Πάντως ο Ισπανός παραμένει αισιόδοξος ότι μπορεί να κοντράρει το ρυθμό των δυο Honda, καθώς θα δίνει τη μάχη του για να επικρατήσει του Valentino Rossi στη μάχη για τη δεύτερη θέση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την τρίτη θέση, διότι ήξερα ότι πέρα από την εργοστασιακή ομάδα και άλλες Honda, όπως του Stefan ή του Bautista θα ήταν γρήγορες εδώ. Στο τέλος κατάφερα να πάρω την πρώτη σειρά».

«Προσπάθησα για την pole, αλλά σε σχέση με τις Honda χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω επιτάχυνση όταν βγαίνουμε από τις στροφές. Νομίζω όμως ότι τους πλησιάζουμε, όσον αφορά στο ρυθμό. Είναι ίσως μια από τις χειρότερες πίστες της Yamaha, αλλά είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάνουμε εδώ. Η μοτοσυκλέτα είναι καλή παντού, στα φρένα, στις στροφές, στην επιτάχυνση», πρόσθεσε.

«Αύριο θα είναι αδύνατον να κάνουμε παρόμοιους χρόνους, ειδικά αφού τα ελαστικά θα αρχίσουν να φθείρονται. Αν καταφέρει κάποιος να κάνει σταθερά γύρους στο 2:01, θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Θα προτιμούσα να γίνει ο αγώνας στο στεγνό, αλλά αν βρέξει θα είμαστε και πάλι έτοιμοι!»

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Διαφορετική στρατηγική!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν είμαι ανταγωνιστικός.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα