• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Καταπληκτικοί χρόνοι!
Η επιθυμία μου για ένα καλό αποτέλεσμα είναι μεγάλη!
Νέα 25/10/2014 - 18:29

Ο Dani Pedrosa μπορεί να έχασε την pole position από τον Marc Marquez, ωστόσο και αυτός έπεσε κάτω από τον προηγούμενο απόλυτο χρόνο της πίστας, κάνοντας έναν καταπληκτικό γύρο, όπως τόνισε.

Ο χρόνος του Ισπανού ήταν περισσότερο εντυπωσιακός, αν αναλογιστεί κανείς τις υψηλές θερμοκρασίες που είχε η Sepang σήμερα το μεσημέρι, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 35o C!

«Κάναμε καλές κατατακτήριες. Οι χρόνοι ήταν καταπληκτικοί, διότι σε τέτοια ζέστη οι μοτοσυκλέτες δεν πάνε γρήγορα και τα ελαστικά δεν έχουν καλή πρόσφυση», σχολίασε ο Dani ο οποίος έχει δυο νίκες τα τελευταία δυο χρόνια στη Μαλαισία.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Η επιθυμία μου για ένα καλό αποτέλεσμα είναι μεγάλη! Το χρειαζόμαστε άλλωστε, αν θέλουμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε αύριο, είναι να πιέσουμε στο 100% ανεξαρτήτως καιρού».

«Τα δυο τελευταία χρόνια είχα νίκες στο στεγνό (πέρυσι) και στο βρεγμένο (2012) και δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο. Χτες είχαμε την καταιγίδα πριν τις ΕΔ2, αλλά σήμερα δεν έβρεξε. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για τις δυο συνθήκες», πρόσθεσε ο Pedrosa που αύριο θα φτάσει τις 150 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία!

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Αδύνατο το βάθρο εδώ...

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Διαφορετική στρατηγική!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα