• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Αδύνατο το βάθρο εδώ...
Δεν έχουμε την ταχύτητα για να ανταγωνιστούμε τους πρώτους
Νέα 25/10/2014 - 22:52

Για τον Andrea Dovizioso μια θέση στην εξάδα του αυριανού αγώνα, είναι ένας πιο ρεαλιστικό στόχος από οποιεσδήποτε βλέψεις για βάθρο στην πίστα της Sepang.

Ο Ιταλός θα ξεκινήσει από την πέμπτη θέση τον αυριανό αγώνα και τόνισε: «Είμαι χαρούμενος διότι στις ΕΔ4 βελτιώσαμε την ταχύτητά μας και τότε η πρόσφυση ήταν αρκετά χαμηλή. Καταφέραμε να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε τους γύρους μας με τον ίδιο χρόνο, πράγμα πολύ σημαντικό διότι τις άλλες φορές χάναμε έξι δέκατα».

«Η δουλειά που κάνουμε είναι καλή, αλλά στις κατατακτήριες δεν έκανα τον τέλειο γύρο, διότι έχασα το μπροστινό με το δεύτερο ελαστικό μου κι εκεί έχασα πολύ χρόνο. Στο δεύτερο γύρο όμως έκανα τον ίδιο χρόνο κι αυτό σημαίνει ότι στον πρώτο, θα ήμουν το λιγότερο τρία με τέσσερα δέκατα πιο γρήγορος».

«Θα είναι σημαντικό να κάνουμε καλή εκκίνηση στον αγώνα, αλλά δεν έχουμε την ταχύτητα για να ανέβουμε στο βάθρο και το γνωρίζουμε αυτό. Πάντως το Σ/Κ είναι σημαντικό για το μέλλον, καθώς είναι σημαντικό να οδηγάς σε αυτές τις συνθήκες για να καταλαβαίνεις το όριο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκαλεί η ζέστη στη Desmosedici, με τη χαμηλή πρόσφυση να επηρεάζει την απόδοση της μοτοσυκλέτας στις εξόδους των στροφών.

«Δεν μπορούμε να στρίψουμε όπως θέλουμε τη μοτοσυκλέτα κι έτσι στις εξόδους δεν πλαγιάζουμε σχεδόν καθόλου. Όλη η δουλειά που κάνουμε φέτος θα είναι σημαντική για το μέλλον, για τη νέα μοτοσυκλέτα! Διότι όταν παίρνεις ένα καλό ή ένα κακό αποτέλεσμα, πάντα έχουμε τα δεδομένα από την όλη κατάσταση».

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Νίκησε καιρό και Rossi ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Καταπληκτικοί χρόνοι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα