• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto3: Νίκη για Vazquez, 2ος ο Miller!
Παράταση στην αγωνία με τον Marquez να παίρνει την 5η θέση!
Νέα 26/10/2014 - 11:46

Στη Βαλένθια, όπως και πέρυσι, θα κριθεί το ποιός θα είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Moto3! Ο 17ος αγώνας της σεζόν ήταν και πάλι γεμάτος ένταση και δυνατά προσπεράσματα, ενώ κρίθηκε για μια ακόμη φορά στον τελευταίο γύρο!

Πέντε ήταν οι οδηγοί που είχαν ξεχωρίσει μέχρι το τέλος. Ο Jack Miller ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, ενώ ήταν εκπληκτικός στα φρένα κι εκεί πέρναγε κάθε φορά τον Efren Vazquez, ο οποίος στη μεγάλη ευθεία εκμεταλλευόταν το slipstreaming και πέρναγε μπροστά από τον Αυστραλό!

Οι δυο οδηγοί της Estrella Galiciaακολουθούσαν από κοντά, με τον Alex Marquez να ψάχνει τη νίκη και να μπαίνει με δύναμη στις στροφές, εκεί που τουλάχιστον τέσσερεις φορές είχε επαφή με τον Jack Miller και άνοιγε τη γραμμή του.

Αυτό του κόστισε και στον προτελευταίο γύρο, όταν ανοίχτηκε κι έμεινε πίσω από τον Danny Kent, ο οποίος κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Marquez και να τερματίσει αυτός στην τέταρτη θέση και ο μικρός αδερφός του Marc Marquez στην 5η!

Μπροστά, ο Efren Vazquez κατάφερε στην τελευταία στροφή να έχει την καλύτερη έξοδο και αυτό του έδωσε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, μπροστά από τον Jack Miller που ήταν αποφασισμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή στους 11 βαθμούς!

Στο βάθρο ανέβηκε και ο Alex Rins, ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει πίσω του τον Miller αλλά δεν κατάφερε στο τέλος να βοηθήσει περισσότερο τον Marquez. Ο Alexis Masbou ήταν πολύ δυνατός στο σημερινό αγώνα κι έγραψε γρήγορους γύρους για να ανέβει στην έκτη θέση, σ’ έναν αγώνα που 14 συνολικά αναβάτες εγκατέλειψαν!

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2: Παγκόσμιος Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Νίκησε καιρό και Rossi ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα