• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2: Παγκόσμιος Rabat!
Τρίτος στη Μαλαισία, τη νίκη ο καταιγιστικός Vinales!
Νέα 26/10/2014 - 11:52

Ο Tito Rabat πανηγύρισε με την 3η του θέση στη Μαλαισία, τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο της καριέρας του και διαδέχτηκε ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 τον Pol Espargaro.

Ο σημερινός αγώνας έκρυβε δυνατές συγκινήσεις προς το τέλος του, όταν τόσο ο Mika Kallio, όσο και ο Maverick Vinales έδωσαν σκληρή μάχη για την πρώτη θέση!

Πιο πίσω ακολουθούσε ο Tito Rabat, ο οποίος είχε ξεκινήσει πολύ δυνατά από την pole position και οδηγούσε την κούρσα για αρκετά λεπτά, προτού παραχωρήσει το προβάδισμα στους δυο αντιπάλους του που τον ακολουθούσαν από κοντά.

Για τον Ισπανό η τρίτη θέση ήταν αρκετή για να πανηγυρίσει τον Τίτλο, αφήνοντας τη μάχη για τη νίκη στους δυο μπροστά. Ο Vinales ήταν δυνατός μετά την εκκίνηση και ειδικά εντυπωσίασε στους πέντε τελευταίους γύρους, όταν και άφησε πάρα πολύ πίσω του τον Kallio.

Ο τελευταίος πάλεψε για τη νίκη για το μεγαλύτερο διάστημα, αλλά η φθορά στο ελαστικό του δεν του επέτρεψε να τη διεκδικήσει μέχρι τέλους. Έτσι, ο Maverick Vinales κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για τρίτη φορά στους τελευταίους τέσσερεις αγώνες!

Η δεύτερη θέση άφησε μια μικρή πικρία στον Mika Kallio, που έχασε μεν τον Τίτλο, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να κερδίσει τον ομόσταυλό του μετά το Silverstone, όταν και είχε πάρει την τελευταία του νίκη στην κατηγορία.

Ως εκ τούτου, στη Βαλένθια μένει να δούμε ποιος θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, καθώς ο Τίτλος στις δυο μεγαλύτερες κατηγορίες έχει κριθεί.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ένα βάθρο που το περίμενα πολύ!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3: Νίκη για Vazquez, 2ος ο Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα