• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ένα βάθρο που το περίμενα πολύ!
Σε μια πίστα που είναι από τις αγαπημένες του Vale!
Νέα 26/10/2014 - 17:29

Ο Valentino Rossi πανηγύρισε την επιστροφή του στο βάθρο της Μαλαισίας, κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στο Πρωτάθλημα!

Ο Ιταλός βρήκε τις λύσεις που χρειαζότανε και κατάφερε να αφήσει πίσω του τις δυσκολίες των δυο προηγούμενων ημερών, κάνοντας πολύ καλό αγώνα σήμερα και χάνοντας μόνο από έναν ανώτερο Marc Marquez!

«Πέρασε πολύς καιρός από τότε που βρέθηκα στο βάθρο εδώ, από το 2010 νομίζω (σ.σ. όταν είχε κερδίσει) και είναι κρίμα γιατί μ’ αρέσει αυτή η πίστα. Πέρυσι θυμάμαι ήταν πολύ απογοητευτική η κατάσταση, διότι έχασα δέκα δευτ. από τον πρώτο και αυτή είναι μια από τις καλύτερες πίστες για εμένα».

«Αυτή η δεύτερη θέση όμως σήμερα, είναι πολύ σημαντική, ειδικά για το Πρωτάθλημα. Δυσκολευτήκαμε πολύ όλο το Σ/Κ για να βρούμε ένα καλό set-up στη μοτοσυκλέτα. Δεν ήμουν καλός στα ελεύθερα και δεν μπορούσα να οδηγήσω στο 100%, αλλά σήμερα το πρωί βελτιώσαμε πολύ τη μοτοσυκλέτα».

«Κάναμε ακόμα ένα βήμα μπροστά και η μοτοσυκλέτα ήταν φανταστική στον αγώνα. Έκανα καλή εκκίνηση κι έδωσα ωραία μάχη με τον Jorge στην αρχή. Μετά από μερικούς γύρους ήμουν λίγο πιο δυνατός και προσπάθησα να περάσω μπροστά».

«Είδα ότι ο Marc ήταν γρήγορος, αλλά όχι απίστευτα γρήγορος κι έτσι σκέφτηκα ότι μπορούσα να κερδίσω. Ακόμα κι όταν με πέρασε μπορούσα να μείνω μαζί του και ήθελα να παλέψω για τη νίκη μέχρι το τέλος, αλλά δυστυχώς έπρεπε να κόψω ρυθμό την ώρα που εκείνος συνέχισε στα ίδια επίπεδα και κέρδισε. Η δεύτερη θέση πάντως είναι πολύ καλή».

Ενόψει του τελευταίου Γύρου της σεζόν, στην πίστα της Βαλένθια, ο Valentino Rossi τόνισε ότι και πάλι στόχος του θα είναι μια θέση στο βάθρο, που θα του εξασφαλίσει και τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα.

«Έχω διπλασιάσει τα βάθρα μου από πέρυσι, όπως και τις νίκες μου και είμαι δεύτερος στο Πρωτάθλημα. Έχω 12 βαθμούς διαφοράς από τον Lorenzo κι έναν αγώνα για το τέλος. Σ’ όλη μου την καριέρα δυσκολεύομαι στη Βαλένθια, αλλά στόχος μου θα είναι το βάθρο και να είμαι ανταγωνιστικός».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Πίεσα για τη νίκη στη Μαλαισία…

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto2: Παγκόσμιος Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα