• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Κατάρ ΕΔ3: Επανήλθε δριμύτερος ο Giugliano!
Και πάλι ο Guintoli ξεπέρασε τον Tom Sykes!
Νέα 01/11/2014 - 09:56

Ο Davide Giugliano κατάφερε να ξεπεράσει το μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο τέλος των ΕΔ2 και έκανε τον καλύτερο χρόνο της χτεσινής ημέρας, την ώρα που ο Sylvain Guintoli για τρίτη συνεχόμενη φορά ήταν άνετα μπροστά από τον Tom Sykes που δεν έχει κάνει καθόλου καλό ξεκίνημα στην πίστα Losail.

Έχοντας πάρει την 16η θέση στις ΕΔ2 - εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπισε - ο Giugliano κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο το χαμένο έδαφος και μ’ έναν εντυπωσιακό γύρο στα τελευταία λεπτά, κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο εξίσου εντυπωσιακό 1:57.876, όντας ο μόνος που έπεσε κάτω από το 1:58!

Ο Jonathan Rea ήταν ο πλησιέστερος αντίπαλός του, με διαφορά στα δυο δέκατα, ενώ ο Guintoli θα έχει το ψυχολογικό αβαντάζ στις κατατακτήριες, έχοντας φέρει την Aprilia του στην τρίτη θέση και με μεγάλη διαφορά από τον Sykes.

Ο τελευταίος μπορεί να έριξε το βάρος στην προσομοίωση αγώνα στα πρώτα δυο ελεύθερα, ωστόσο ήταν φανερό ότι δεν είναι σε θέση - τουλάχιστον για την ώρα - να διεκδικήσει μια από τις πρώτες θέσεις. Ο Βρετανός πέρασε εύκολα στην SP2, κατακτώντας την 8η θέση.

Αντίθετα, ο ομόσταυλος του Sykes κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση, παρά το ότι για τον Loris Baz ήταν η πρώτη φορά που οδηγούσε στην πίστα του Κατάρ. Τον ακολούθησε το δίδυμο της Suzuki, με τον Eugene Laverty και τον Alex Lowes να παίρνουν τον 5η κι 6η θέση αντίστοιχα, μπροστά από τον Chaz Davies.

Ο Leon Haslam και ο Toni Elias πήραν τις τελευταίες θέσεις που οδηγούν απευθείας στην SP2, ενώ μεγάλη έκπληξη είναι η 11η θέση του Marco Melandri! Ο Ιταλός δεν μπορούσε να βρει ρυθμό στην πίστα Losail και θα αναγκαστεί να πάρει μέρος στην SP1. Θυμίζουμε ότι ο Melandri είναι ο νικητής στους τρεις από τους τέσσερεις τελευταίους αγώνες, έχοντας παραχωρήσει τη νίκη στον Guintoli, ύστερα από εντολές της ομάδας του.

Στις EVO, ο Niccolo Canepa κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση, μπροστά από τον Sylvain Barrier, ενώ παρουσία στην Superpole - για πρώτη φορά φέτος και μάλιστα στον τελευταίο Γύρο - κατάφερε να πάρει η Hero EBR, χάρη στην 20η θέση του Geoff May. Κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό για τον Claudio Corti, ο οποίος αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα κι έμεινε στην 21η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Κατάρ ΕΔ2: Η σκυτάλη πέρασε στον Laverty!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα