• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Κατάρ ΕΔ2: Η σκυτάλη πέρασε στον Laverty!
Τρίτος ο Guintoli, πάλι στην ένατη θέση ο Sykes!
Νέα 31/10/2014 - 23:26

Με έναν τελευταίο πολύ γρήγορο γύρο, ο Eugene Laverty κατάφερε να φέρει τη Suzuki του στην πρώτη θέση της λίστας με τους χρόνους, με τη λήξη των 45 λεπτών των ΕΔ2.

Χάρη στο χρόνο του 1:58.449, ο Laverty κατάφερε να αφήσει κάτι περισσότερο από ένα δέκατο τον ανταγωνισμό, ολοκληρώνοντας μια από τις τελευταίες του ελεύθερες δοκιμές στα SBK, μιας και του χρόνου θα αγωνίζεται στο MotoGP!

Με την απόδοσή του αυτή, ο Laverty στέρησε από τον Chaz Davies τη χαρά της κορυφής, με τον Βρετανό να είναι εκτός δεκάδας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των δεύτερων ελεύθερων, αλλά σκαρφάλωσε στην κορυφή κυριολεκτικά το τελευταία λεπτό!

Το εντυπωσιακό για τον Davies ήταν ότι κατάφερε να κόψει 2,5δ από το χρόνο του νωρίτερα, οδηγώντας περίφημα τη Ducati του στην πίστα του Κατάρ. Στην πραγματικότητα αρκετοί αναβάτες πέρασαν μερικά λεπτά στην κορυφή της λίστας, όπως οι Sylvain Guintoli και Jonathan Rea.

Με το τέλος των ΕΔ2 όμως, ο Γάλλος υποχώρησε στην τρίτη θέση και ο Rea στην τέταρτη, με τον Leon Haslam να εντυπωσιάζει και κατεβάζοντας 2δ από το χρόνο του, ανέβηκε στην πέμπτη θέση!

Ο Loris Baz ήταν η καλύτερη Kawasaki - στην έκτη θέση - την ώρα που εντύπωση προκαλεί η (και πάλι) χαμηλή θέση του Sykes, ο οποίος όπως και στις ΕΔ1, έτσι και στις ΕΔ2 παρέμεινε στην ένατη θέση. Ο Βρετανός δεν κατάφερε να βελτιώσει τον καλύτερό του χρόνο, την ώρα που οι υπόλοιποι ανέβαιναν θέσεις.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ολοκλήρωσε τη διαδικασία πίσω από τον Alex Lowes και την κορυφαία EVO, τον Ιταλό Niccolo Canepa. Εν τω μεταξύ, ο Davide Giugliano χρειάστηκε να σταματήσει νωρίς τις προσπάθειές του κι έμεινε στην 16η θέση.

Θα έχουμε μια μικρή αλλαγή στο καθιερωμένο πρόγραμμα των SBK, με τα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά να γίνονται και αυτά σήμερα.

Επόμενο άρθρο »

SBK Κατάρ ΕΔ3: Επανήλθε δριμύτερος ο Giugliano!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK, Κατάρ ΕΔ1: Honda και Rea στην 1η θέση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα