• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK, Κατάρ ΕΔ1: Honda και Rea στην 1η θέση!
Ο ταχύτερος όλων κάτω από τους προβολείς!
Νέα 31/10/2014 - 17:50

Πριν από μερικά λεπτά ολοκληρώθηκαν οι ελεύθερες δοκιμές 1 στην πίστα του Κατάρ και ο Jonathan Rea κατάφερε να γράψει το όνομά του στην πρώτη θέση της πρώτης επίσημης διαδικασίας των SBK, που γίνεται υπό το φως των προβολέων!

Στα πρώτα λεπτά οι αναβάτες ήταν προσεχτικοί, καθώς μπορεί το Κατάρ να επιστρέφει στο Ημερολόγιο Αγώνων μετά από πέντε χρόνια, ωστόσο για πρώτη φορά ο Γύρος θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων!

Οι χρόνοι κατέβαιναν σταδιακά, με τον Jonathan Rea να είναι πάντα κοντά στην κορυφή και να εδραιώνεται εκεί στα τελευταία λεπτά, χάρη στο 1:59.644 που έκανε πάνω στη Honda του. Χρόνος που είναι αρκετά πάνω από το 1:57.280 που έκανε το 2009 ο Ben Spies.

Ο Loris Baz - οδηγός που θα βλέπουμε στο MotoGP - πήρε τη δεύτερη θέση, αφήνοντας πίσω του την καλύτερη Suzuki στις ΕΔ1, τον Alex Lowes, ο οποίος δυο λεπτά πριν από το τέλος κρατούσε μάλιστα και την πρωτιά!

Το μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι δυο διεκδικητές του Τίτλου, με τον Sylvain Guintoli να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση, την ώρα που ο Tom Sykes (είναι μπροστά στη βαθμολογία με 12 βαθμούς) μόλις στο τέλος κατάφερε να αναρριχηθεί στην ένατη θέση!

Ανάμεσα σ’ αυτούς που βελτιώθηκαν τα τελευταία λεπτά ήταν και οι Eugene Laverty και Marco Melandri, καταφέρνοντας να πάρουν την πέμπτη κι έκτη θέση αντίστοιχα. Πιο πίσω οι Toni Elias (θέλει όσο τίποτα να κλείσει τη σεζόν μ’ ένα βάθρο) και Niccolo Canepa, ο οποίος επιβεβαιώθηκε ότι έχασε τη θέση του στην Althea Ducati.

Επόμενο άρθρο »

SBK Κατάρ ΕΔ2: Η σκυτάλη πέρασε στον Laverty!

« Προηγούμενο άρθρο

H Aprilia θέλει Pirro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα