• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Aprilia θέλει Pirro!
Dall’Igna: Θα μείνει μαζί μας!
Νέα 31/10/2014 - 14:05

Η Ducati θεωρεί σχεδόν σίγουρο ότι ο MichelePirro θα υπογράψει καινούργιο συμβόλαιο με την ομάδα και θα παραμείνει ως δοκιμαστής της Desmosedici και για το 2015.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ευόδωση του παραπάνω σεναρίου ωστόσο, ακούει στο όνομα “Aprilia” με το συγκεκριμένο κατασκευαστή να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 28χρονο αναβάτη, θέλοντας να τον εντάξει στη νέα της προσπάθεια στη μεγάλη κατηγορία!

Ο Pirro είχε εγκαταλείψει τους αγώνες στο τέλος του 2012, χρονιά κατά την οποία είχε αγωνιστεί με την ομάδα του Gresini. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα του Ιταλού παράγοντα, η οποία από του χρόνου θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της επιστροφής της Aprilia στο MotoGP!

Ο ένας αναβάτης της ομάδας είναι ήδη γνωστός και θα είναι ο Alvaro Bautista, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει έγκυρη πληροφόρηση για το όνομα του δευτέρου κατόχου της θέσης. Ο Melandri δεν έχει αποκλειστεί τελείως, ωστόσο ο Ιταλός δύσκολα θα αφήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στα SBK για να επιστρέψει στο MotoGP.

Ως εκ τούτου, η Aprilia στράφηκε στη λύση του αστυνομικού Michele Pirro, αν και ο Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, GigiDall’Igna, παρουσιάζεται βέβαιος ότι ο Ιταλός αναβάτης θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους κόκκινους:

«Κατά τη γνώμη μου, ο Michele θα μείνει μαζί μας. Δεν υπογράψαμε ακόμα το συμβόλαιο, αλλά νομίζω ότι μόλις επιστρέψουμε από Μαλαισία θα γίνει κι αυτό», τόνισε πριν μερικά 24ωρα ο Ιταλός.

Επόμενο άρθρο »

SBK, Κατάρ ΕΔ1: Honda και Rea στην 1η θέση!

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: O Nico Terol στα SBK!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα