• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: O Nico Terol στα SBK!
Με την Althea Ducati και ομόσταυλο τον Baiocco!
Νέα 31/10/2014 - 12:59

Η Althea Racing θα κατέβει στο επόμενο Πρωτάθλημα των SBK με δυο μοτοσυκλέτες της Ducati, συνδυάζοντας τα νιάτα του Nico Terol με την εμπειρία του δυο φορές Πρωταθλητή στα Ιταλικά SBK, Matteo Baiocco.

O Terol, Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα GP125 και νικητής σε τρεις αγώνες στη Moto2 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, θα έχει την ευκαιρία του χρόνου να δείξει το ταλέντο του σε ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα!

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται να έρθω στο Πρωτάθλημα των SBK που το παρακολουθώ από κοντά. Είμαι σε μια έμπειρη ομάδα, που ξέρει πως να κερδίζει και σε μια μοτοσυκλέτα όπως η Ducati. Αυτό το διάστημα είναι πολύ δύσκολο για εμένα κι έτσι θα έχω την ευκαιρία να ξεκινήσω από την αρχή».

«Δεν έχω χάσει ποτέ μου τη διάθεση να παλέψω και να κατακτήσω νίκες! Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Στο παρελθόν είχα δουλέψει με τον Gigi Dall’Igna, που είναι μέλος της διοίκησης τώρα και είναι ένα άτομο που πάντα με εκτιμούσε. Ανυπομονώ να ανέβω στη μοτοσυκλέτα μου και να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια!», σχολίασε ο Terol!

Ο πολύ έμπειρος Baiocco, που είναι και δοκιμαστής της Ducati, τόνισε: «Είμαι χαρούμενος και αυτή η συμφωνία ήρθε την κατάλληλη ώρα για εμένα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά με τη νέα μου ομάδα, για να βρούμε την αρμονία και να είμαστε ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν».

«Νοιώθω έτοιμος γι’ αυτή την πρόκληση. Το να γίνω μέλος αυτής της επιτυχημένης ομάδας, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για εμένα να βάλω σε εφαρμογή την εμπειρία μου απ’ όλα αυτά τα χρόνια στα εθνικά Πρωταθλήματα και στην εξέλιξη της Panigale στα SBK για τη Ducati».

Επόμενο άρθρο »

H Aprilia θέλει Pirro!

« Προηγούμενο άρθρο

Dr. Mir: Δεν καταλαβαίνω πως άντεξε τον πόνο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα