• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dr. Mir: Δεν καταλαβαίνω πως άντεξε τον πόνο!
Μίλησε για τον ηρωικό Pol Espargaro!
Νέα 31/10/2014 - 12:25

Άμα τη επιστροφή του στην Ευρώπη και στην Ισπανία, ο Pol Espargaro έκανε εξετάσεις στο τραυματισμένο του αριστερό πόδι, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης.

Επικεφαλής ιατρός ήταν ο γνωστός Dr. Mir, ο οποίος έμεινε έκπληκτος με την αντοχή του Ισπανού αναβάτη της Tech3 στον πόνο!

«Ήξερα από τη Μαλαισία ότι είχε σπάσιμο στο δεύτερο μετατάρσιο. Η πλευρική κίνηση ήταν υποφερτή, αλλά όχι και η εμπρός ή πίσω. Επαναλάβμαε το ραδιογράφημα, μετά τον εκπληκτικό αγώνα που έκανε και τερμάτισε στην έκτη θέση»

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως άντεξε τον πόνο! Πάντως τα καλά νέα είναι ότι βάσει της εικόνας που έχουμε, δεν θα χρειαστεί ο αθλητής να μπει στο χειρουργείο», σχολίασε ο επιφανής γιατρός. Ο Pol Espargaro θα γίνει εντελώς καλά σε 4 εβδομάδες, ενώ θα κάνει ακτινογραφίες την επόμενη Τετάρτη, λίγο πριν την έναρξη του τελευταίου Γύρου.

«Δεν θα νοιώθει άνετα στη Βαλένθια εξαιτίας του τραυματισμού του, αλλά δεδομένου πόσο καλά τα πήγε στη Μαλαισία, θα είναι καλός και στη Βαλένθια! Θα παρακολουθούμε το πόδι του και στο GP θα κρίνουμε αν θα χρειαστεί παυσίπονες ενέσεις», πρόσθεσε ο Dr. Mir.

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: O Nico Terol στα SBK!

« Προηγούμενο άρθρο

Rabat: Ο δρόμος προς τον Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα