• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rabat: Ο δρόμος προς τον Τίτλο!
Είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου!
Νέα 31/10/2014 - 10:55

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Tito Rabat, ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας Moto2 για το 2014.

Ο Ισπανός είχε μια φανταστική σεζόν φέτος κυριαρχώντας από τον πρώτο αγώνα της σεζόν μέχρι και τον προτελευταίο - στην πίστα της Sepang - όπου και εξασφάλισε το πρώτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Η επικράτησή του ήταν δίκαιη με 10 pole positions και 7 νίκες, ενώ η σκληρή του δουλειά (που τον έφερε στην κορυφή του κόσμου) αναγνωρίστηκε από όλους στο paddock.

«Ξεκίνησα δυνατά. Ξέρω ότι έκανα λάθη, μετά την Αργεντινή, τη Jerez και το Le Mans, ο Kallio άρχιζε να μειώνει τη διαφορά. Μετά είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να πιέσω! Ανταποκρίθηκα καλά. Μετά φτάσαμε στο Brno και ήταν περίεργο το συναίσθημα. Στο Silverstone όμως έκανα τον καλύτερο αγώνα της ζωής μου».

«Σ’ εκείνο τον αγώνα δεν ένοιωσα σε κανένα σημείο κουρασμένος πάνω στη μοτοσυκλέτα! Απλά το διασκέδαζα και η αδρεναλίνη κυριαρχούσε στο σώμα μου! Μετά απ’ αυτό η νοοτροπία μου άλλαξε λίγο».

«Στο Misano ήξερα ότι τίποτα δεν είχε τελειώσει. Στην Aragon, στον εντός έδρας αγώνα, είχα λίγο παραπάνω πίεση, όπως και στη Jerez άλλωστε. Σκεφτόμουν πως να την αποβάλλω, μαθαίνοντας κάθε ημέρα. Μετά άρχισα να σκέφτομαι το Πρωτάθλημα και πως να μην χάνω βαθμούς», σχολίασε ο Rabat.

Όσον αφορά στην επίπονη και διαρκή προπόνησή του - ένα θέμα για το οποίο άκουσε τα πλέον κολακευτικά σχόλια από τους Rossi, Marquez και Lorenzo - ο ίδιος τόνισε ότι δεν πιέζεται ιδιαίτερα, αντίθετα του βγαίνει μάλλον ως κάτι φυσιολογικό!

«Δουλεύω σκληρά επειδή το θέλω! Είναι αυτό που θέλω να κάνω στη ζωή μου! Να είμαι εδώ, να κερδίζω αγώνες και Πρωταθλήματα! Μ’ αρέσει να προπονούμαι με τον Marc και τον Alex. Πήγα μια μέρα και στο ράντσο του Valentino και το διασκέδασα πολύ! Θέλω περισσότερα!»

Επόμενο άρθρο »

Dr. Mir: Δεν καταλαβαίνω πως άντεξε τον πόνο!

« Προηγούμενο άρθρο

EICMA 2014: Δείτε τα μοντέλα της Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα