• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Θα μου λείψουν!
Τελευταίος αγώνας του Βρετανού με τη Ducati
Νέα 05/11/2014 - 10:25

Για τον Βρετανό Cal Crutchlow, αυτός ο Γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος θα είναι και ο τελευταίος με τα κόκκινα χρώματα της Ducati.

Ο Crutchlow πήγε στη Ducati έχοντας παρακαταθήκη μια εξαιρετική περσινή σεζόν με την Tech3, όταν και πήρε τέσσερα βάθρα στο Πρωτάθλημα και τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Όπως πολλοί πριν από αυτόν, οι πρώτοι μήνες ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι πάνω στη Desmosedici και ο Βρετανός σύντομα θα ανακοίνωνε ότι δεν θα έκανε χρήση της επέκτασης για ένα ακόμα χρόνο του συμβολαίου του με την ομάδα.

Αντίθετα, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη CWM-LCR Honda από τη νέα σεζόν. Πάντως ο Crutchlow, από την Aragon και μετά έχει δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, κατορθώνοντας να ανέβει μια φορά στο βάθρο και ακόμα μια φορά να πάρει θέση στην πρώτη σειρά του grid.

Οι ατυχίες όμως που τον συνοδεύουν από την αρχή της σεζόν, δεν έλειψαν τόσο στην Ιαπωνία, όσο και στη Μαλαισία.

«Από την Aragon και μετά νοιώθω πιο άνετα στη μοτοσυκλέτα κι έχω βρει το ρυθμό μου. Έτσι, πρέπει να κρατήσουμε αυτά τα θετικά καθώς πάμε στη Βαλένθια», σχολίασε ο Βρετανός.

«Αυτό θα είναι το τελευταίο μου GP με την ομάδα της Ducati και θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτή τη χρονιά. Θα μου λείψουν! Δούλεψαν σκληρά όλη τη σεζόν και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα στην Ισπανία», πρόσθεσε.

Ο Crutchlow είναι στην 14η θέση της βαθμολογίας φέτος και κυνηγά τον Scott Redding που είναι 12ος, με διαφορά 12 βαθμών από τον συμπατριώτη του.

Επόμενο άρθρο »

Για το καλύτερο δυνατό ο Pedrosa στη Βαλένθια!

« Προηγούμενο άρθρο

Τελευταία ευκαιρία για Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα