• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2: Νίκη-δώρο για τον Luthi!
Όλα κρίθηκαν στο τέλος της γραμμής του τερματισμού!
Νέα 09/11/2014 - 15:27

Ο τελευταίος αγώνας της σεζόν είχε ένα απρόσμενο (μάλλον) τέλος, με τον Luthi να αρπάζει τη νίκη από τον Rabat στο τέλος της γραμμής του τερματισμού!

Οι δυο τους είχαν ξεχωρίσει από νωρίς, αφήνοντας τους υπόλοιπους οδηγούς πολύ πίσω!

Αρκετές φορές ο Luthi - που δεν είχε αφήσει σε κανένα σημείο να του ξεφύγει ο Rabat - προσπάθησε να πάρει την πρώτη θέση, ωστόσο κάθε φορά ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής έβρισκε την κατάλληλη απάντηση!

Η μάχη των δυο θα κρινόταν στο τέλος, όταν στην ευθεία κι εκεί που φαινόταν ότι ο Rabat θα έπαιρνε τη νίκη, αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του (άνοιξε το γκάζι και δεν είχε δύναμη) και αυτός ήταν ο λόγος που μείωσε κάπως τους πανηγυρισμούς του μπροστά στους συμπατριώτες του για τον Τίτλο!

Μοναχικό αγώνα έκανε ο Johann Zarco, που πήρε την τελευταία θέση στο βάθρο και ήταν πολύ μπροστά από τους οδηγούς πίσω που έδιναν τη μάχη για την τέταρτη θέση.

Σ’ αυτή, μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Luis Salom που κέρδισε τον Xavier Simeon και τον Dominique Aegerter, που δεν έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική του εκκίνηση.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το σημερινό αγώνα ήταν η μάχη για τη δεύτερη θέση, μια μάχη που κρίθηκε πριν ακόμα ξεκινήσει!

Maverick Vinales και Mika Kallio είχαν μια διαφορά 15 βαθμών πριν την έναρξη του αγώνα, με τον Φινλανδό να είχε το πάνω χέρι. Στον αγώνα όμως, ένα λάθος του Vinales - μπήκε πάρα πολύ δυνατά στα φρένα και παρέσυρε μαζί του στην πτώση τον Kallio - ανάγκασε και τους δυο να εγκαταλείψουν.

Ο Kallio ήταν φανερά δυσαρεστημένος με την έκβαση του αγώνα. Ο Vinales - που χτύπησε λίγο τον ώμο του με την πτώση - πήγε στη συνέχεια στο γκαράζ της Marc VDS για να ζητήσει συγγνώμη από τον Mika Kallio, παραδεχόμενος με ειλικρίνεια το λάθος. Για το περιστατικό θα αποφανθεί η Διεύθυνση Αγώνων.

Επόμενο άρθρο »

Valencia: 13η νίκη και τυχερή για Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Ζέσταμα: Επανήλθε στην 1η θέση ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα