• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Αλλαγή κατεύθυνσης!
Ο δρόμος που έχει πάρει η Honda δεν μου αρέσει!
Νέα 13/11/2014 - 10:12

Μετά τη νίκη του στο GP της Βαλένθια, ο Marc Marquez πήρε την πρώτη θέση και στο τριήμερο τεστ που διεξήχθη στην ομώνυμη πίστα και το οποίο ολοκληρώθηκε χτες το απόγευμα.

Στην πίστα που πήρε την 13η νίκη-ρεκόρ για τη φετινή σεζόν, ο 21χρονος Παγκόσμιος Πρωταθλητής δοκίμασε και τη νέα πρωτότυπη μοτοσυκλέτα του 2015, για πρώτη φορά μετά τις δοκιμές στο Brno.

«Σήμερα έκανα το γρήγορο γύρο μου με τη μοτοσυκλέτα του 2014. Επέμεινα όλη την ημέρα με αυτή το 2015 και προσπάθησα να τη βελτιώσω και μετά - στην τελευταία μου έξοδο - δοκίμασα του 2014 και κατέβασα το χρόνο μου. Μου φαίνεται ότι αυτή είναι πιο εύκολη», παραδέχτηκε ο Marquez.

Στον Marquez άρεσε το μπροστινό μέρος του πλαισίου, αλλά παραδέχτηκε ότι το πίσω, το φρένο του κινητήρα και η έξοδος από τη στροφή, είναι τομείς που χρειάζονται ακόμα δουλειά.

«Βελτιώσαμε την πρωτότυπη του 2015 σε κάποιους τομείς, αλλά χάσαμε σε άλλους. Δεν ένοιωθα άνετα και η στιγμή δεν ήταν η κατάλληλη για ρίσκα. Το καλό είναι ότι η Honda κατανοεί ποιος είναι ο χαρακτήρας του πλαισίου και του κινητήρα που μ’ αρέσει», εξήγησε.

«Είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή στη μοτοσυκλέτα από πέρυσι. Πήγαν προς μια κατεύθυνση και δεν μου άρεσε. Πρέπει να πάμε προς μια άλλη. Έχουμε βελτιώσει τις εισόδους στις στροφές και θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε τα άλλα προβλήματα στις δοκιμές της Μαλαισίας».

«Δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του νέου κινητήρα και όσο για το πλαίσιο, μου άρεσε το μπροστά αλλά όχι το πίσω. Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες ισορροπίες. Το καλό είναι ότι γνωρίζουμε ότι η μοτοσυκλέτα του 2014 έχει πολλές δυνατότητες και ξέρουμε τα δυνατά της σημεία».

«Έχουμε προχωρήσει και με τη μοτοσυκλέτα του 2015 και τώρα απομένει να βρούμε μια συμβιβαστική λύση ανάμεσα στις δυο, ώστε να κάνουμε την τέλεια μοτοσυκλέτα!».

Επόμενο άρθρο »

Άρεσαν πλαίσιο και κινητήρας στον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test Ημέρα 3: Το 1-2 η Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα