• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άρεσαν πλαίσιο και κινητήρας στον Rossi!
Τώρα όμως είναι χειμώνας και ήρθε η ώρα για χαλάρωση
Νέα 13/11/2014 - 10:33

Ο Valentino Rossi ενέκρινε το νέο πλαίσιο και ψαλίδι της Yamaha, τα οποία δοκίμασε ο Ιταλός σούπερ σταρ την τελευταία ημέρα των δοκιμών στη Βαλένθια.

Ο Vale - που εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα μετά το τέλος του GP της Βαλένθια - πήρε την 6η θέση στο τεστ (συνδυασμένα αποτελέσματα) με τον καλύτερό του χρόνο να τον σημειώνει την Δευτέρα (1:31.250).

«Είχαμε μερικά διαφορετικά πράγματα που θέλαμε να δοκιμάσουμε κι έτσι περιμέναμε χτες με τη βροχή και δουλέψαμε σ’ αυτά σήμερα (σ.σ. χτες). Ήταν σημαντική ημέρα, διότι ήταν η τελευταία πριν τη χειμερινή διακοπή κι ένοιωθα καλά στη μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο Rossi.

«Ακολουθούμε διαφορετικό μονοπάτι με τη νέα μοτοσυκλέτα. Διαφορετικό πλαίσιο, διαφορετικός κινητήρας και ψαλίδι. Τα δοκίμασα όλα και τους είπα τις εντυπώσεις μου».

«Δοκιμάσαμε και διαφορετικά εξαρτήματα για να συμμορφωθούμε με το νέο κανονισμό στα κιλά. Νομίζω ότι μπορούμε να επιστρέψουμε πολύ ικανοποιημένοι, τόσο για τη σεζόν όσο και για το Σ/Κ. Είμαστε γρήγοροι, όπως και στον ένα γύρο! Τώρα είμαι έτοιμος για λίγες διακοπές».

«Σε γενικές γραμμές όλα ήταν θετικά κι έτσι κάναμε καλή δουλειά. Από τη μια χρειαζόμαστε ξεκούραση, διότι η σεζόν ήταν μεγάλη, από την άλλη όμως είμαι σίγουρος ότι σε δυο ή τρεις εβδομάδες θα μου λείψουν οι αγώνες. Τώρα όμως είναι χειμώνας και είναι ώρα για χαλάρωση», πρόσθεσε.

Ο Rossi - όπως και ο Jorge Lorenzo - περιμένει ακόμα το νέο seamless της Yamaha, που θα επιτρέπει και στα κατεβάσματα τη μη χρήση συμπλέκτη, παρόμοιο δηλαδή με αυτό που χρησιμοποιεί η Honda.

«Θα το έχουμε του χρόνου κι ελπίζω να το έχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Το πιο σημαντικό όμως από αυτό το τεστ, ήταν το πλαίσιο. Βελτιωθήκαμε λίγο στις εισόδους και αυτό για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Για το ψαλίδι ξέρω ότι υπάρχουν τα θετικά και τα αρνητικά. Όσο για τον κινητήρα, είναι καλύτερος».

Επόμενο άρθρο »

Redding: Απαράδεκτο...!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Αλλαγή κατεύθυνσης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα