• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Espargaro γρήγορος με τη Suzuki!
Οι χρόνοι μας δεν ήταν μακριά από τους κορυφαίους
Νέα 13/11/2014 - 16:33

Μετά από ένα δύσκολο Σ/Κ για τη Suzuki, ο Aleix Espargaro έκανε ενθαρρυντική εμφάνιση στο τεστ της Βαλένθια, γράφοντας τον καλύτερο χρόνο της GSX-RR στην Ισπανική πίστα!

Παρά το ότι παραμένει «...πολύ μεγάλος» για τη νέα του μοτοσυκλέτα, ο Ισπανός έκανε 1:31.973 - κάτω από το χρόνο του De Puniet στις κατατακτήριες δοκιμές του GP της Βαλένθια - και μόλις ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή!

Και όλα αυτά, με τον κινητήρα της GSX-RR να παραμένει κατά πολύ πιο αδύναμος από τους αντίστοιχους εργοστασιακούς της Honda, της Ducati και της Yamaha.

«Είμαι πολύ μεγάλος για τη μοτοσυκλέτα, αλλά το ξέραμε αυτό ήδη. Δυστυχώς χάσαμε χρόνο με τη βροχή την Τρίτη, αλλά μάθαμε πολλά για τη μοτοσυκλέτα. Την πρώτη ημέρα ήταν απλά για να προσαρμοστούμε, αλλά σήμερα προσπαθήσαμε να βρούμε το όριο».

«Το πλαίσιο είναι πολύ καλό και στρίβει πολύ εύκολα. Σημειώσαμε σημαντική πρόοδο με τα ηλεκτρονικά και βελτιώσαμε το traction control και το φρένο του κινητήρα. Είμαι χαρούμενος με το σύνολο που έχουμε και ήταν καλό που κάναμε χρόνους κοντά σ’ αυτούς των πρώτων».

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Καλές οι εντυπώσεις από την RS!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ναι μεν, αλλά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα