• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Καλές οι εντυπώσεις από την RS!
Πιστεύει ότι έχει κι άλλη δύναμη να δώσει!
Νέα 14/11/2014 - 10:06

Ο Nicky Hayden χάρηκε από τις πρώτες του εντυπώσεις με τη νέα RS, αλλά ελπίζει ότι μπορεί να δώσει περισσότερη ακόμα τελική ταχύτητα!

Ο Αμερικανός πήρε την 15η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα του τριήμερου τεστ, με χρόνο 1:32,173 και διαφορά από την κορυφή στα 1,2δ!

«Την οδήγησα όλη μέρα χωρίς κάποια προβλήματα, αλλά φυσικά θα προτιμούσαμε να ξεκινήσουμε νωρίτερα... κάναμε μια πολύ σημαντική αλλαγή που μας πήρε αρκετό χρόνο».

«Βρήκαμε κάποια αδιέξοδα στην πορεία, αλλά σε γενικές γραμμές μπορέσαμε να σημειώσουμε πρόοδο και να γνωριστώ με κάποια καινούργια παιδιά. Η διαφορά μας από την κορυφή δεν είναι απίστευτα μεγάλη, όμως υπάρχουν αρκετοί ανάμεσα και η θέση μας δείχνει κακή».

«Το διασκέδασα που οδήγησα τη μοτοσυκλέτα και που δούλεψα με τους μηχανικούς μου. Σίγουρα η τελική είναι καλύτερη, αλλά ελπίζουμε ότι μπορεί να πάει και παραπάνω! Μειώσαμε τη διαφορά, αλλά χάνουμε και πάλι 18χλμ/ώρα που είναι αρκετά μεγάλος αριθμός».

Σε γενικές γραμμές η RS - σύμφωνα με τον Hayden - δεν είναι πολύ διαφορετική σε αίσθηση από την RC1000V (στη φωτό).

«Προσαρμόστηκα εύκολα και είναι παρόμοια με τη μοτοσυκλέτα που είχα πριν, εκτός από την επιπλέον δύναμη. Η αίσθηση από το πλαίσιο, την ανάρτηση και η θέση οδήγησης δεν διαφέρουν πολύ. Θέλει να κάνει λίγο περισσότερη σούζα στην ευθεία, αλλά ο κινητήρας δεν είναι επιθετικός».

«Ήταν η πρώτη ημέρα μαζί της, οπότε θα δούμε τι θα γίνει. Ανησυχούσα στην αρχή μήπως, επειδή οδηγούσα την Honda παραγωγής όλη τη σεζόν, ίσως θα ήταν πολύ δύσκολο να ελέγξω τη δύναμη, αλλά είναι πολύ ομαλή η απόδοση. Η δύναμη απλώνεται σε μεγαλύτερο φάσμα και κατά κάποιο τρόπο είναι πιο εύκολη στο να την ελέγξεις», πρόσθεσε.

Τέλος, ο Αμερικανός αναβάτης αποκάλυψε ότι θα ταξιδέψει στο San Diego, για να κάνει και πάλι εξετάσεις στο δεξί του καρπό, που τον ταλαιπωρεί εδώ και μήνες και τον ανάγκασε να χάσει τέσσερα GP, πριν την επιστροφή του στη δράση στην Aragon.

Παρά το μικρό πρήξιμο που υπάρχει ακόμα, ο Nicky Hayden οδήγησε απροβλημάτιστα τη νέα μοτοσυκλέτα (RS).

Επόμενο άρθρο »

Η Bridgestone για το ασύμμετρο μπροστινό

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Espargaro γρήγορος με τη Suzuki!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα