• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Ο «Πρωταθλητής» στις πτώσεις!
Ο Lorenzo αυτός με τις λιγότερες για το 2014
Νέα 17/11/2014 - 15:55

Ο Bradley Smith είναι ο «Πρωταθλητής» στις πτώσεις για το 2014, με 16 συνολικά πεσίματα σε 18 Γύρους.

«Είχα μερικά GP όπου έπαιρνα λάθος αποφάσεις. Άρχιζα να αγνοώ προειδοποιητικά σημάδια, αλλά κάποιες φορές είσαι τόσο απελπισμένος! Προσπαθούσα να εξασφαλίσω τη θέση μου, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν ήταν αυτός ένας έξυπνος τρόπος να το κάνω. Αγνοώντας τις προειδοποιήσεις δημιουργείς περισσότερους κινδύνους και δεν αξίζει. Είναι όμως δύσκολο να βρεις την ισορροπία κάποιες φορές», σχολίασε ο Βρετανός άσος.

Ο Poncharal σίγουρα δεν θα είναι ικανοποιημένος, καθώς βλέπει τους δυο οδηγούς του να φιγουράρουν στις δυο πρώτες θέσεις, με τον Pol Espargaro να ακολουθεί με 14 πτώσεις. Τόσες είχαν και οι Alvaro Bautista και Andrea Iannone.

Από την άλλη, αυτός που έπεσε τις λιγότερες φορές ήταν ο Jorge Lorenzo με μόλις δυο πτώσεις σε όλη τη σεζόν. Οι Petrucci και Hayden ακολουθούν με τέσσερεις ο καθένας, αλλά επειδή δεν συμμετείχαν σε όλα τα GP φέτος, το άτυπο βάθρο συμπληρώνουν οι Andrea Dovizioso (4) και Valentino Rossi (5).

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez έπεσε φέτος 11 φορές, κατεβάζοντας τα περσινά του νούμερα, όταν είχε δει την άσφαλτο από κοντά 15 φορές!

Αν συμπεριλάβουμε όλες τις κατηγορίες του Πρωταθλήματος, τότε στην πρώτη θέση φιγουράρει ο Sam Lowes, με τον rookie στη Moto2 να πέφτει 25 φορές φέτος! Στην Moto3, «Πρωταθλητής» είναι ο Karel Hanika - rookie κι αυτός - με 24.

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Ο Petrucci με την GP14

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Το κίνητρό μου παραμένει υψηλό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα