• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Νέα ευκαιρία για Loi!
Επιστρέφει το 2014 ο μικρός, με την RW
Νέα 18/11/2014 - 11:42

Ο νεαρός Βέλγος αναβάτης, Livio Loi, θα επιστρέψει στη μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το 2015, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο με την RW Racing για να οδηγεί την Honda της.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με τη νέα αυτή ευκαιρία που μου παρουσιάζεται, την οποία και θεωρώ πάρα πολύ σπουδαία. Είναι τιμή μου που με εμπιστεύονται η Honda και η RW Racing... μακάρι να είχε φτάσει κιόλας ο Φεβρουάριος!», σχολίασε ο 17χρονος άσος.

Ο Livio Loi θα αντικαταστήσει τον Scott Deroue, ο οποίος αν και είχε συμπεριληφθεί στην προσωρινή λίστα συμμετοχών για το 2015, εν τούτοις δεν κράτησε τη θέση του.

Ο νεαρός επιστρέφει στην κατηγορία στην οποία ξεκίνησε να αγωνίζεται φέτος με την ομάδα της Marc VDS Racing. Παρά το γεγονός ότι η σεζόν ξεκίνησε ελπιδοφόρα για τον Βέλγο - ειδικά με τον πολύ καλό του αγώνα στη Αργεντινή και την 4η θέση που πήρε - εν τέλει τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά και η ομάδα τον αντικατέστησε μετά το Γύρο του Sachsenring.

Η RW - με τον νέο αναβάτη και τη στροφή που κάνει στη Honda από του χρόνου - ελπίζει ότι θα επιστρέψει στις ανταγωνιστικές εμφανίσεις του 2012, χρονιά κατά την οποία πήρε δυο νίκες με τον Luis Salom, με τον τελευταίο να τερματίζει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας!

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ο ίδιος μας ο εαυτός...

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP 2014: Κοντά στα 2,5 εκατ. οι θεατές!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα