• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Test στην Aragon
Με συμμετοχή της Ducati και της Kawasaki
Νέα 20/11/2014 - 15:28

Την ώρα που οι μοτοσυκλέτες της Moto2 και της Moto3 έκαναν δοκιμές στην πίστα της Βαλένθια - με την παρουσία της Althea από τα SBK - η Ducati και η Kawasaki έκαναν δοκιμές στην πίστα της Aragon, ξεκινώντας τις προετοιμασίες τους για τη νέα σεζόν στα SBK.

Οι αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της Ducati ήταν οι γρηγορότεροι στο τεστ αυτό, με τον Davide Giugliano να γράφει τον πρώτο χρόνο μπροστά από τον Chaz Davies, την ώρα που ο νεοφερμένος στους πράσινους, Jonathan Rea (στη φωτό), κατάφερνε να αφήσει πίσω του τον Tom Sykes.

Ένα εντυπωσιακό πράγματι επίτευγμα για τον Rea - στην πρώτη του παρουσία πάνω στη σέλα της Ninja - αν και οι πληροφορίες που έρχονται από την πίστα λένε ότι κατάφερε τον καλό του χρόνο με ελαστικά κατατακτηρίων.

Όλοι οι αναβάτες έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους ενόψει των αλλαγών στους τεχνικούς κανονισμούς που περιορίζουν ως ένα βαθμό τους κινητήρες και τα ηλεκτρονικά των μοτοσυκλετών.

Τη λιγότερη δουλειά έχει η ομάδα της Ducati, που δούλεψε προς αυτή την κατεύθυνση φέτος και δεν έχει πολλά να αλλάξει. Από την άλλη, το βάρος της περισσότερης δουλειάς για την Kawasaki έπεσε στον Tom Sykes, με τον Rea να χρησιμοποιεί το τεστ για να μάθει τη νέα του μοτοσυκλέτα.

Στην πίστα το παρόν έδωσαν και αρκετοί δημοσιογράφοι και δοκιμαστές, που είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν την ZX-10R του Sykes και την EVO Kawasaki με την οποία ο David Salom πήρε τον Τίτλο της κατηγορίας (EVO) φέτος. Ανάμεσά τους και ο γνωστός μας Jordi Torres, οδηγός και νικητής σε αγώνα της Moto2 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2015: Ειδική 9

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Γιατί αγωνίζομαι ακόμα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα