• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia: Ντεμπούτο για το νέο V4
Στο τεστ της ομάδας στη Jerez
Νέα 28/11/2014 - 13:42

Τις προετοιμασίες της για τη σεζόν 2015 συνέχισε η ομάδα της Aprilia Gresini, με τους Alvaro Bautista και Marco Melandri να ολοκληρώνουν χτες το ιδιωτικό τεστ στην πίστα της Jerez, όπου και δοκίμασαν το νέο V4 μοτέρ με τις πνευματικές βαλβίδες.

Ο καιρός ήταν καλός την πρώτη ημέρα, αλλά χτες η βροχή έκανε συχνά την εμφάνισή της και κατέστρεψε ένα μεγάλο μέρος από τον προγραμματισμό όλων των ομάδων από τα Πρωταθλήματα MotoGP και SBK που βρέθηκαν στην Ισπανική πίστα.

«Παρά τον άσχημο καιρό μαζέψαμε πολύτιμα δεδομένα, κυρίως θετικά», αποκάλυψε ο Romano Albesiano. «Αυτή ήταν και η πρώτη μας ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τον κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες, ο οποίος αποδείχτηκε ελπιδοφόρος τόσο σε μέγιστη δύναμη, όσο και σε διαχειρισιμότητα».

«Φυσικά έχουμε ακόμα πολύ δουλειά, όσον αφορά στη χαρτογράφηση. Ο Alvaro άρχισε να προσαρμόζεται με τη μοτοσυκλέτα της Aprilia ήδη, αλλά όπως είναι λογικό υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης».

«Ο Marco συνέχισε την εξοικείωσή του με τα ελαστικά της Bridgestone, ένα μάλλον πολύπλοκο θέμα αυτές τις ημέρες και κάτι το οποίο θα συνεχίσουμε να κοιτάμε όταν πάμε στη Sepang».

Για πρώτη φορά οι αναβάτες της Aprilia Gresini πήραν μια γεύση του νέου V4 κινητήρα της εταιρείας, με πνευματικές βαλβίδες. Ο κινητήρας είναι αναμενόμενα πιο δυνατός κι έκανε το ντεμπούτο του την Τετάρτη, καθώς την πρώτη ημέρα το βάρος έπεσε στα ηλεκτρονικά και στο στήσιμο.

Ο Alvaron Bautista έκανε 131 γύρους τις τρεις ημέρες και είχε ως καλύτερο χρόνο το 1:40.6, ενώ ο Marco Melandri έκανε 123 γύρους και το καλύτερο που πέτυχε ήταν 1:41.5.

Επόμενο άρθρο »

Προσωπικό ρεκόρ ο Dovizioso στη Jerez!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Συνέντευξη με τον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα