• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η GP15 στη Sepang ΙΙ;
Αυτό άφησε να εννοηθεί ο Petrucci
Νέα 11/12/2014 - 13:11

Όλοι γνωρίζαμε ότι το ντεμπούτο της ολοκαίνουργιας μοτοσυκλέτας που σχεδίασε από την αρχή ο Gigi Dall’Igna, της Ducati Desmosedici GP15, θα γινόταν στη Μαλαισία στις αρχές του 2015. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί όμως, είναι αν θα γίνει στο πρώτο ή στο δεύτερο τεστ του Φεβρουαρίου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του Danilo Petrucci στο crash.net, ο Ιταλός αναβάτης της Pramac Ducati, άφησε να εννοηθεί ότι οι Andrea Dovizioso και Andrea Iannone θα έχουν και πάλι τη GP14,2 στο πρώτο τεστ της Μαλαισίας, προσθέτοντας ότι «...η Ducati δουλεύει πολύ σκληρά με τη GP15».

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι η νέα μοτοσυκλέτα των κόκκινων δεν θα είναι έτοιμη στις αρχές του Φλεβάρη, με την επίσημη πρώτη για τη GP15 να λαμβάνει χώρα κατά πάσα πιθανότητα προς τα τέλη του μήνα, στο δεύτερο τεστ στη Sepang.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο τεστ θα διεξαχθεί από 4 έως 7 Φεβρουαρίου και το δεύτερο από 23 έως 26 του μήνα, με την τελευταία ημέρα κάθε τεστ να έχει προστεθεί αποκλειστικά και μόνο για δοκιμές των νέων ελαστικών της Michelin.

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo σε Ferrari!

« Προηγούμενο άρθρο

De Puniet: Rookie στα 34!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα