• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
De Puniet: Rookie στα 34!
Είναι ωραίο να είσαι και πάλι νεοφερμένος!
Νέα 11/12/2014 - 11:52

Ο Randy de Puniet ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην αγωνιστική του καριέρα, πηγαίνοντας στη Crescent Suzuki για να διαγωνιστεί στα SBK. «Το 2015 θα είναι μια σημαντική χρονιά για εμένα, καθώς θα αγωνιστώ στα Superbike μετά από 15 χρόνια παρουσίας στα GP».

«Πολλά θα είναι καινούργια για εμένα, η μοτοσυκλέτα, τα ελαστικά, όπως και το να κάνω δυο αγώνες μέσα στο Σ/Κ. Όμως το κίνητρό μου είναι υψηλό. Πέρασα τα προηγούμενα χρόνια εξελίσσοντας μια μοτοσυκλέτα, που ήταν καλή εμπειρία για εμένα, αλλά τώρα ανυπομονώ να αγωνιστώ και πάλι».

«Είναι ωραίο να είμαι και πάλι rookie μετά από τόσα χρόνια, διότι δεν θα έχω πολλή πίεση στην αρχή!» σχολίασε ο De Puniet.

Μετά από τόσα χρόνια πάνω σε πρωτότυπες μοτοσυκλέτες, ο De Puniet θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του πάνω στην GSX-R των SBK, από την οποία έχει πάρει ήδη μια πρώτη γεύση.

«Η αίσθηση πάνω της είναι αρκετά καλή. Μέχρι στιγμής έχουμε δουλέψει μαζί για μερικές μόνο ημέρες, αλλά είδα ότι οι άνθρωποι της Crescent είναι πολύ επαγγελματίες και με μεγάλη εμπειρία. Ένοιωσα αμέσως άνετα τόσο μαζί τους, όσο και με τη μοτοσυκλέτα».

Φυσικά είναι ακόμη νωρίς να μιλήσει για στόχους, αν και είναι βέβαιος ότι θα τα πάει καλά την επόμενη σεζόν, ενώ υπογράμμισε ότι κλειδί της επιτυχίας θα είναι οι σταθερές εμφανίσεις.

«Στόχος μου είναι να δώσω το καλύτερό μου εαυτό, να δουλέψω σκληρά και να είμαι σταθερός, ώστε να ολοκληρώσω το Πρωτάθλημα στην καλύτερη δυνατή θέση», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Η GP15 στη Sepang ΙΙ;

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Το μέλλον και η ελπίδα της Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα