• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Το μέλλον και η ελπίδα της Ducati!
Dall’Igna: Ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσει μαζί μας
Νέα 11/12/2014 - 11:02

Το μεγάλο αφεντικό στο Ducati Corse, ο Gigi Dall’Igna, παραδέχτηκε ότι ήταν απολύτως σημαντικό για τους κόκκινους που παρέμεινε στη θέση του o Andrea Dovizioso.

Ο Ιταλός υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια με τη Ducati και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της διαφαινόμενης αντεπίθεσης των Ιταλών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

Ο Dovi είχε μια πολύ καλή φετινή σεζόν, ανεβαίνοντας στο βάθρο στο Τέξας και στο Assen, τερματίζοντας στη πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω μόνο από τους fantastic 4 της μεγάλης κατηγορίας.

Παράλληλα, ήταν αυτός που έφερε την πρώτη pole position στη Ducati εδώ και τέσσερα χρόνια, μια επιτυχία που σημείωσε στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στην πίστα του Motegi.

Επιπρόσθετα, ο αναβάτης που πήρε την καλύτερη θέση των κόκκινων στην τελική βαθμολογία από το 2010, ήταν εννέα φορές μέσα στην κορυφαία εξάδα των αγώνων, ενώ με την εμπειρία του συνέβαλε αποφασιστικά στην εξέλιξη της Desmosedici τόσο στη GP14,2 όσο και στην ολοκαίνουργια GP15.

«Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα που έμεινε ο Dovi. Ο λόγος που συζητούσα συνεχώς μαζί του, ήταν το γεγονός ότι ήθελα πάρα πολύ να μείνει μαζί μας. Το ταλέντο του και η προσέγγισή του στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για το μέλλον», σχολίασε ο Dall’Igna.

Η Ducati, για πρώτη φορά στην ιστορία της στο MotoGP, θα κατέβει στο επόμενο Πρωτάθλημα με αμιγώς Ιταλικό δίδυμο αναβατών, καθώς δίπλα στον Andrea Dovizioso θα βρίσκεται ο Andrea Iannone.

Επόμενο άρθρο »

De Puniet: Rookie στα 34!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Μένει στη BMW o Barrier

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα