• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Μένει στη BMW o Barrier
Αφήνει πίσω του την άτυχη φετινή χρονιά
Νέα 11/12/2014 - 10:18

Ο Sylvain Barrier θα παραμείνει στην BMW Italia και για το 2015 στα SBK, σε μια προσπάθεια να τα πάει ακόμα καλύτερα από τη φετινή ενθαρρυντική μεν, αλλά άτυχη χρονιά που είχε.

Ο Πρωταθλητής στα Superstock 1000 το 2012 και το 2013 με την BMW Italia, έκανε το βήμα στα SBK με την ίδια ομάδα, σε μια απόπειρα να κυριαρχήσει στη νέα κατηγορία EVO.

Ο Barrier όμως στάθηκε άτυχος, καθώς πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα είχε ένα τραυματισμό στη λεκάνη, ενώ μόλις ένα μήνα πιο μετά είχε τροχαίο και δεν κατάφερε να ξεκινήσει τη σεζόν, παρά μόλις στον έκτο Γύρο!

Παρά τις άτυχες αυτές στιγμές, ο Barrier επανήλθε δριμύτερος και θα μπορούσε να διεκδικήσει με αξιώσεις τον (άτυπο) τίτλο του πρωταθλητή της EVO, αν δεν είχε χάσει σχεδόν το μισό Πρωτάθλημα.

Με αυτό κατά νου, ο Barrier ανυπομονεί για τη νέα σεζόν πάνω στη BMW S1000RR, η οποία βάσει των νέων κανονισμών στα SBK, αναμένεται πιο ανταγωνιστική από φέτος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω με την BMW Italia. Το 2014 ήταν μια δύσκολη σεζόν για εμένα, εξαιτίας των πτώσεων και των τραυματισμών μου που με έκαναν να χάσω πολλούς αγώνες. Η ομάδα όμως πάντα με υποστήριζε και αυτό με έκανε να ξεπεράσω τις δυσκολίες», σχολίασε ο Barrier.

«Κάθε φορά που ήμασταν σε θέση να μπούμε στην πίστα με την EVO μοτοσυκλέτα μας, τα πηγαίναμε καλά και θεωρώ ότι με τους καινούργιους κανονισμούς θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε πιο πολλά καλά αποτελέσματα».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Το μέλλον και η ελπίδα της Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Hanika: Ήρθε η ώρα για αποτελέσματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα