• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λατρεία για Espargaro!
Από τους οπαδούς του MotoGP στην Ινδονησία!
Νέα 12/12/2014 - 11:08

Την περασμένη εβδομάδα, ο αναβάτης της Monster Tech3 Pol Espargaro και ο Herve Poncharal, έδωσαν το παρόν στην πίστα Sentul της Ινδονησίας.

Εκεί διεξήχθη το ετήσιο Yamaha Asian Cup με αναβάτες από την Ινδονησία, τη Μαλαισία, την Ταϋλάνδη, τις Φιλιππίνες, τη Μιανμάρ και την Ινδία, όλοι τους αγωνιζόμενοι με μοτοσυκλέτες της Yamaha.

Ο Rookie της σεζόν για το 2014, Pol Espargaro, παραβρέθηκε στη συνέντευξη τύπου και στην τελετή έναρξης μπροστά από 60.000 ένθερμους φιλάθλους. Ο Ισπανός αναβάτης μίλησε στους θεατές και παράλληλα τους έδωσε και μερικά δωράκια.

Υπήρχαν αρκετά κανάλια στην εκδήλωση και ο Espargaro παραχώρησε αρκετές συνεντεύξεις, ενώ το παρόν έδωσε και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010 και του 2012, Jorge Lorenzo.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επισκέφτηκα την πίστα Sentul την περασμένη εβδομάδα και είδα τους εκπληκτικούς οπαδούς από την Ινδονησία, που έχουν μεγάλο πάθος για τις μοτοσυκλέτες", σχολίασε ο Pol Espargaro. "Θα ήταν όνειρο να καταφέρναμε να αγωνιζόμασταν εδώ στο μέλλον", πρόσθεσε.

"Ήταν ωραίο που βγήκα και στην τηλεόραση και που είδα πόσα πολλά άρθρα γράφηκαν για εμένα. Ήταν η πρώτη μου φορά εδώ και διασκέδασα τον αγώνα. Τέλος, θα ήθελα να πω Terima Kasih στη Yamaha Ινδονησίας, στη Sakura και σε όλους τους οπαδούς της Ινδονησίας, η υποστήριξη των οποίων σημαίνει πολλά για εμένα".

Επόμενο άρθρο »

Gabbarini: Δύσκολο το «όχι» στον Scott

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo σε Ferrari!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα