• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gabbarini: Δύσκολο το «όχι» στον Scott
Όταν ο Ιταλός αρνήθηκε την πρόταση του Βρετανού
Νέα 12/12/2014 - 12:44

Ο πρώην αρχιμηχανικός του Casey Stoner, Christian Gabbarini, παραδέχτηκε ότι ήταν από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα του, όταν χρειάστηκε να αρνηθεί την πρόταση του Scott Redding να αναλάβει καθήκοντα αρχιμηχανικού για την Estrella Galicia Marc VDS το 2015.

Ο Redding, ο οποίος θα οδηγεί μια εργοστασιακή RC213V τη νέα σεζόν, είχε θέσει ως βασικό του στόχο να γίνει ο Gabbarini ο αρχιμηχανικός του στη νέα ομάδα που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί φέτος στη Honda με την πελατειακή OPEN μοτοσυκλέτα του κατασκευαστή - την RCV1000R - και ο Βρετανός ήθελε όσο τίποτα να συνεχίσει μαζί με τον Ιταλό. Ωστόσο τα σχέδια του HRC ήταν διαφορετικά, αναθέτοντας στον Gabbarini τον Αυστραλό Jack Miller, στην πρώτη του σεζόν στην κατηγορία των «μεγάλων».

«Ήταν πολύ δύσκολο να του το πω, αλλά πρέπει να φερθείς αντρικά και να πεις την αλήθεια. Όταν ήμουν σίγουρος για το μέλλον μου, του ζήτησα να συναντηθούμε από κοντά και του εξήγησα τους λόγους», σχολίασε ο Gabbarini.

«Είναι έξυπνο παιδί και κατάλαβε. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Μου αρέσει ο Scott και θα ήταν ωραία αν γινόταν και συνεργαζόμασταν», πρόσθεσε.

Να θυμίσουμε ότι ο Scott Redding είχε προσεγγίσει και τον θρυλικό Jerry Burgess - αρχιμηχανικό του Valentino Rossi μέχρι πέρυσι - προτείνοντάς του να αναλάβει αυτός καθήκοντα αρχιμηχανικού, προτού καταλήξει να συμφωνήσει με τον Chris Pike, που έρχεται στο MotoGP από τα SBK.

Επόμενο άρθρο »

Youichi Oguma

« Προηγούμενο άρθρο

Λατρεία για Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα