• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez απαντά στις κριτικές
Για τη μετακίνησή του στην Ανδόρα
Νέα 15/12/2014 - 16:18

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez έδωσε τη δική του απάντηση για τις κριτικές που δέχτηκε - κυρίως από Ισπανία - για τη μετακίνησή του στην Ανδόρα.

Ο 21χρονος Ισπανός μίλησε αυτό το Σ/Κ πριν το χωμάτινο αγώνα Superprestigio και είπε ότι η μετακίνηση αυτή - που πιθανότατα διέρρευσε στον Τύπο μέσω της κυβέρνησης της Ανδόρα - δεν έγινε για φορολογικούς λόγους, αλλά για να μπορέσει να προπονηθεί ήσυχα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Ο Marquez ήταν εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος για την κριτική που δέχτηκε όλο αυτό το διάστημα και παρά το ότι πλέον έχει δικό του σπίτι στην Ανδόρα, υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει να πληρώνει φόρους στην Ισπανία, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα κρατήσει την Ισπανική υπηκοότητα.

«Είναι δύσκολο να πω αυτά που θέλω, διότι δεν συνηθίζω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά αυτή είναι μια σημαντική περίπτωση. Αυτοί που με ξέρουν, γνωρίζουν ότι ανέκαθεν ήμουν ειλικρινής και τίμιος. Είμαι 21 χρονών, μένω με την οικογένειά μου και πάντα είχα καλή σχέση μαζί τους, αλλά όπως όλοι οι νέοι θέλω το δικό μου χώρο, το δικό μου σπίτι».

«Έτσι επέλεξα να μείνω στην Ανδόρα, διότι έχω πάει εκεί πολλούς χειμώνες και πολλές φορές μέσα στις χρονιές, αλλά πάνω απ’ όλα διότι θα είμαι εκεί για πολλούς ακόμα χειμώνες και για πολλές ακόμα φορές μέσα σε μια χρονιά. Είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για μένα ώστε να προετοιμαστώ σωματικά».

«Το κίνητρό μου δεν ήταν οι φόροι και πολύ περισσότερο δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι πληρώνω και θα πληρώνω τους φόρους μου στην Ισπανία».

«Ξέρω ότι όλοι έχουν τη γνώμη τους και κάθε γνώμη είναι σεβαστή. Δεν θα δικαιολογήσω τον εαυτό μου σε κανέναν, αλλά θεωρώ ότι η κριτική που μου έγινε ήταν πολύ σκληρή. Στο κάτω-κάτω κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσει η καριέρα ενός αναβάτη και όταν ήμουν 19 παραλίγο να σταματήσω τους αγώνες εξαιτίας του προβλήματος με την όρασή μου».

«Χάρη στον Dr. Bernat Sanchez κατάφερα κι επέστρεψα... (σ’ αυτό το σημείο έκανε μια μικρή παύση για να σκουπίσει λίγα δάκρυα). Η τελευταία εβδομάδα ήταν δύσκολη και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι υποστήριξαν εμένα και την οικογένειά μου. Το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσω να διασκεδάζω οδηγώντας τη μοτοσυκλέτα μου».

Επόμενο άρθρο »

«Game Over» για Miller

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Superprestigio 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα