• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Game Over» για Miller
Ήταν χαμένη υπόθεση ήδη από το Assen
Νέα 15/12/2014 - 17:07

Η Tech3 παραδέχεται ότι δεν είχε καμμία ελπίδα στο να εξασφαλίσει την υπογραφή του νεαρού Jack Miller, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του το 2015 στην CWM-LCR Honda.

Το HRC είχε ήδη προσεγγίσει τον νεαρό Αυστραλό - όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος - από τις αρχές της σεζόν, όταν ξεκίνησε πολύ δυναμικά το Πρωτάθλημα πετυχαίνοντας στους πρώτους πέντε αγώνες, τις τρεις από τις έξι συνολικά νίκες του στη Moto3.

Ο Miller στο τέλος δεν κατάφερε να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής της μικρής κατηγορίας, χάνοντας για δυο βαθμούς το Πρωτάθλημα από τον μικρότερο αδερφό του Marc Marquez, τον Alex.

Ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του ταλέντου και των ικανοτήτων του Jack Miller, είναι ο Herve Poncharal της Tech3, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να προσεγγίσει τον Αυστραλό για να αγωνιστεί με την Tech3 τη νέα χρονιά!

«Μ’ αρέσει πολύ ο Jack, μου αρέσει η προσωπικότητά του, ο τρόπος που πανηγυρίζει, ο τρόπος που οδηγά τη μοτοσυκλέτα του... μιλήσαμε μαζί του και με τον μάνατζέρ του», αποκάλυψε στο MCN.

«Ήταν όμως ξεκάθαρο από την πρώτη ημέρα ότι υπήρχε έντονο το ενδιαφέρον του HRC και συζήταγε μαζί τους και δεν ήθελε να μιλήσει με κάποια ιδιωτική ομάδα. Από το Assen και μετά ήταν τελειωμένη υπόθεση. Από νωρίς λοιπόν, καταλάβαμε ότι ήταν χαμένος κόπος».

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Μ' αυτή τη μοτοσυκλέτα που είχα;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez απαντά στις κριτικές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα