• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Μ' αυτή τη μοτοσυκλέτα που είχα;
Δεν περίμενα μια τέτοια παρουσία το 2014!
Νέα 16/12/2014 - 09:36

Ο ίδιος ο Andrea Dovizioso δηλώνει ότι δεν περίμενε τη φετινή του παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπου η πέμπτη θέση στην τελική βαθμολογία ξεπέρασε κατά πολύ και τις δικές του προσδοκίες στην αρχή της σεζόν.

Το 2013 ο Dovi είχε καταφέρει να πλασαριστεί μόλις δυο φορές μέσα στην πρώτη εξάδα, ολοκληρώνοντας τη σεζόν στην όγδοη θέση με 140 βαθμούς. Αντίστοιχα φέτος, ο Ιταλός άσος της Ducati βρέθηκε 11 φορές στους κορυφαίους έξι του αγώνα, μένοντας πίσω στη βαθμολογία μόνο από τους fantastic 4.

Στις φετινές του επιτυχίες συμπεριλαμβάνονται η τρίτη θέση στο Τέξας, η δεύτερη στο Assen και η pole position στην Ιαπωνία, με τον Dovizioso να δουλεύει στενά με τον Gigi Dall’Igna, βοηθώντας στην εξέλιξη της Desmosedici, η οποία κατά τη διάρκεια της σεζόν αναβαθμίστηκε σε κινητήρα, πλαίσιο, ψαλίδι και ντεπόζιτο.

Μετά το εφιαλτικό 2013 - όπως οι ίδιοι οι ιθύνοντες της Ducati το αποκαλούν - η επόμενη σεζόν γέμισε με ελπίδες τους πολλούς οπαδούς των κόκκινων ανά την υφήλιο, με το επόμενο βήμα να γίνεται στη Sepang τον Φεβρουάριο, όπου και θα δούμε μέσα στην πίστα τη νέα GP15.

«Είμαι κι εγώ έκπληκτος, διότι ναι μεν περίμενα ότι θα ήμασταν βελτιωμένοι φέτος, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό», παραδέχτηκε ο Andrea Dovizioso. «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και πολύ ενθουσιασμένος με το νέο μας project».

«Βελτιωθήκαμε αρκετά φέτος και δεν το περίμενα μ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι το πως θα είναι η νέα μοτοσυκλέτα και μέχρι να την οδηγήσω δεν θα ξέρουμε. Είμαι όμως πολύ αισιόδοξος με τη δουλειά του Gigi φέτος. Θα δούμε τι θα γίνει λοιπόν».

Επόμενο άρθρο »

SBK: Το grid του ’15 μέχρι στιγμής (ανανεωμένο)

« Προηγούμενο άρθρο

«Game Over» για Miller

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα