• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Albesiano: Θέλαμε έμπειρο δίδυμο
Για να μας βοηθήσει στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας
Νέα 16/12/2014 - 10:07

Το αφεντικό της Aprilia Racing, Romano Albesiano, θεωρεί ότι ήταν εκ των ων ουκ άνευ για το Ιταλικό εργοστάσιο να υπογράψει με δυο έμπειρους αναβάτες, στην επιστροφή της Aprilia στους αγώνες το 2015.

Την επόμενη σεζόν, όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζετε ήδη, η Aprilia θα συμμετάσχει στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ως Aprilia-Gresini και θα έχει στις τάξεις της τον Alvaro Bautista και τον Marco Melandri.

Οι δυο προαναφερθέντες αναβάτες έχουν πάνω από 400 συμμετοχές στο ενεργητικό τους και είναι αυτή ακριβώς η εμπειρία - σύμφωνα με τον Albesiano που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην εξέλιξη της νέας 1000αρας του εργοστασίου.

Ο κατασκευαστής επιστρέφει τη νέα σεζόν στους αγώνες - για πρώτη φορά μετά το 2004 - και η νέα της μοτοσυκλέτα θα έχει πνευματικές βαλβίδες, ενώ το ολοκαίνουργιο project θα ξεκινήσει από το 2016.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε δυο έμπειρους αναβάτες», σχολίασε στο MCN ο Romano Albesiano. «Θέλαμε να έχουμε έναν οδηγό με εμπειρία πρόσφατα από πρωτότυπη μοτοσυκλέτα και αυτός είναι ο Alvaro, που οδηγούσε τη Honda».

«Αλλά και ο Marco έχει τεράστια εμπειρία. Τον ξέρουμε πολύ καλά από τη συνεργασία μας στο Πρωτάθλημα των SBK και πραγματικά εκτιμήσαμε την ικανότητά του να εξελίσσει μια μοτοσυκλέτα. Έχουμε δυο αναβάτες που θα μας βοηθήσουν πολύ στην εξέλιξη και αυτό είναι που έχει σημασία».

Επόμενο άρθρο »

SBK: Συγχαρητήρια της Kawasaki στον Salom

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Το grid του ’15 μέχρι στιγμής (ανανεωμένο)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα