• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dall’Igna: Αποστολή εξετελέσθη!
Στόχος μας φέτος ήταν να είμαστε στα 10δ από την κορυφή
Νέα 17/12/2014 - 12:47

Το αφεντικό της Ducati, Gigi Dall’Igna, παραδέχτηκε ότι ούτε ο ίδιος δεν περίμενε την πρόοδο της εργοστασιακής Desmosedici το 2014.

Ο Ιταλός αναβάτης των κόκκινων ολοκλήρωσε τη σεζόν στην πέμπτη θέση, χάνοντας μόνο από τους fantastic 4 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η εμφάνιση του Dovizioso το 2014 ήταν κατά πολύ καλύτερη από την προπέρσινη, στην πρώτη του παρουσία στην ομάδα των κόκκινων.

Φέτος, ο Ιταλός άσος πήρε δυο βάθρα σε Τέξας και Assen, ενώ πρόσθεσε ακόμα εννέα πρώτες θέσεις στην εξάδα. Ο Dall’Igna - που ήρθε στη Ducati πριν ένα χρόνο - κατάφερε να κάνει πιο ανταγωνιστική τη μοτοσυκλέτα, ενώ οι οπαδοί των κόκκινων περιμένουν με ανυπομονησία την ολοκαίνουργια GP15.

Η μεγαλύτερη αναβάθμιση της φετινής μοτοσυκλέτας ήταν η GP14,2 που έφτασε στους Dovizioso και Iannone στα τέλη Σεπτέμβρη, στο Γύρο της Aragon. Ο πρώτος μάλιστα, κατάφερε να πάρει και την πρώτη pole position της Ducati εδώ και τέσσερα χρόνια, στην Ιαπωνία.

«Ειλικρινά, δεν περίμενα ποτέ να πάρουμε μια pole position το 2014. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και υπερήφανος για τα αποτελέσματά μας φέτος», σχολίασε ο Gigi Dall’Igna στο MCN.

«Ο στόχος μας - και ήταν ένας φιλόδοξος στόχος - ήταν να μείνουμε στα 10δ πίσω από την κορυφή και το καταφέραμε στο Silverstone και στο Misano. Νομίζω ότι θα τα καταφέρναμε και στο Motegi, αν ο Dovi δεν επιβράδυνε στο τέλος του αγώνα».

«Πετύχαμε το στόχο μας και τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να μείνουμε κοντά στους πρώτους. Ξέρω ότι έχουμε ακόμα διαφορά, αλλά δουλεύουμε σκληρά για να τη μειώσουμε», πρόσθεσε ο Dall’Igna.

Επόμενο άρθρο »

Το κόστος δεν σχετίζεται με τους κανονισμούς

« Προηγούμενο άρθρο

2015: Μια χρονιά σχεδόν... ορόσημο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα