• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Cecchinello: Πιστεύω πολύ στον Bradl!
Γι’ αυτό τον ήθελα άλλον ένα χρόνο μαζί μου
Νέα 17/12/2014 - 15:42

O Lucio Cecchinello είναι πεπεισμένος ότι αν ο Stefan Bradl έμενε στην ομάδα, θα ήταν αρκετές φορές στο βάθρο την επόμενη σεζόν. Είναι γνωστό ότι ο μάνατζερ της CWM-LCR Honda επιθυμούσε να κρατήσει τον αναβάτη με τον οποίο συνεργάστηκε με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, παρά το γεγονός ότι το HRC είχε εκδηλώσει τη δυσαρέσκειά του από τα αποτελέσματα του Γερμανού αναβάτη.

Ο Stefan Bradl πήρε μόλις ένα βάθρο στα τρία του χρόνια στην ομάδα της LCR, την ώρα που είχε στη διάθεσή του πάντα μια μοτοσυκλέτα σχεδόν ίδια με αυτή που οδηγούσαν οι Casey Stoner, Marc Marquez και Dani Pedrosa.

Ο Cecchinello παραδέχεται ότι όταν ο Έλληνας Αντώνης Κωνσταντίνου - CEO της CWM FX - έκανε δυναμική εμφάνιση στο χώρο του MotoGP, αποφασίζοντας να μπει ως βασικός χορηγός και να χρηματοδοτήσει την πρώην LCR Honda - η ομάδα είχε τα λεφτά να κρατήσει την εργοστασιακή RC213V, αλλά και για πρώτη φορά να κατέβει με δυο αναβάτες στο Πρωτάθλημα.

«Είχαμε και τα λεφτά πια για να κρατήσουμε τον Stefan Bradl και του κάναμε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο ίδιος μας είπε ότι ήθελε χρόνο για να σκεφτεί και στο τέλος αποφάσισε να πάει στη Forward Racing», σχολίασε ο Cecchinello.

«Κρίμα, διότι στα 18 χρόνια της ενασχόλησής μου με το χώρο, ο Stefan ήταν ένας από τους καλύτερους αναβάτες και νοιώθαμε πολύ κοντά μαζί του. Το ταλέντο του είναι μεγάλο, αλλά πρέπει να βελτιώσει τα αδύναμα σημεία του. Πρέπει να γίνει πιο δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες και πιο σταθερός στους χρόνους του».

«Πιστεύω ότι έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης και αυτός ήταν ο λόγος που τον ήθελα ακόμα ένα χρόνο δίπλα μου. Υπάρχουν μερικοί εξαιρετικά ταλαντούχοι αναβάτες, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν αμέσως στην κορυφή. Άλλοι όμως φτάνουν εκεί μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς. Γι’ αυτό ήθελα να συνεχίσω μαζί του, διότι πιστεύω στη δυναμική του».

Επόμενο άρθρο »

Vid: Superprestigio 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Το κόστος δεν σχετίζεται με τους κανονισμούς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα