• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HRC: Το αξίζει ο Redding!
Τώρα θα δείξει τι μπορεί να κάνει!
Νέα 12/01/2015 - 15:54

Ο Livio Suppo του HRC, θεωρεί ότι ο Scott Redding αξίζει και με το παραπάνω την ευκαιρία που του δίνεται να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες το 2015, πάνω σε μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Honda (RC213V).

Ο Redding επιστρέφει σε αγαπημένα του λημέρια, στην ομάδα της Marc VDS Racing, η οποία βρήκε εν τέλει τα απαιτούμενα χρήματα και κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο, να βρεθεί δηλαδή στη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα υπέγραψε για τα επόμενα δυο χρόνια τον Scott Redding.

Ο τελευταίος είχε συμφωνήσει ότι θα έπαιρνε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Honda, όντας στην ομάδα του Fausto Gresini. Τα πάντα όμως ανατράπηκαν, όταν έγινε γνωστό ότι ο Ιταλός δεν είχε τα απαιτούμενα χρήματα για τη μίσθωση της μοτοσυκλέτας.

Από εκεί και πέρα, οι σειρήνες για τον Scott Redding άκουγαν στο όνομα Pramac Racing και Aprilia, με τον Βρετανό μάλιστα να είχε επισκεφτεί ακόμα και το εργοστάσιο της Aprilia, καθώς ο κατασκευαστής επιθυμούσε πολύ να κάνει δίδυμο με τον Alvaro Bautista.

Ωστόσο ο ζάμπλουτος Mark van der Straten έκανε την κίνηση-ματ και πήρε την RC213V από το HRC για τα επόμενα τρία χρόνια. Έτσι, ο Livio Suppo φέρεται να δηλώνει ότι ο Scott Redding μπορεί να πάει την καριέρα του στο επόμενο επίπεδο, πάνω στην πρωταθλήτρια μοτοσυκλέτα του MotoGP.

«Θεωρώ ότι ο Scott έχει καλές δυνατότητες κι έκανε καλή δουλειά πέρυσι. Έχει μπροστά του μια σπουδαία ευκαιρία να δείξει σε όλους τι μπορεί να κάνει. Είναι όμως παράλληλα και μια ευκαιρία για την ομάδα. Τα έχουν πάει εξαιρετικά στη Moto2 και παρά το ότι είναι λυπηρό που δεν συνεχίζουμε με τον Gresini, το να έχουμε την καλύτερη ομάδα της Moto2 στην κατηγορία είναι καλό για το Πρωτάθλημα», σχολίασε ο Suppo.

Ο Scott Redding θα κάνει τη δεύτερη εμφάνισή του πάνω στην RC213V, όταν ξεκινήσουν και πάλι οι δοκιμές με πρώτη ημερομηνία αυτή της 4ης Φεβρουαρίου με το τεστ της Sepang.

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2015: Ειδική 8

« Προηγούμενο άρθρο

Βρώμικο παιχνίδι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα